Divat

Egészítsd ki a tavaszi ruhatáradat!

Az első napsugarakkal megérkeznek az üzletek polcaira az első tavaszi kollekciók is, melyek az új trendek bűvöletében számtalan új fazonnal és mintával debütálnak. Márkánként eltérőek az egyes stílusirányzatok, de nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy a casual, kényelmes viselet minden szezonban nagy sikert arat, legalábbis nálam biztosan!

Ennek tudatában állítottam össze Nektek a Salamander kínálatából egy vagányabb és egy nőiesebb szettet, ahol a hétköznapi viseletre fókuszáltam egy kis extra plusszal.

2017-03_nora_salamander_1200x700

Képen: Maszkulin cipő (Maripé – 54.990 Ft), Táska (Charme – 94.990 Ft)

Ebben a bazárban az ezüst szín és a metál tónusok kapták a főszerepet, amik az idei trendek nélkülözhetetlen elemei lesznek. Ezek a kiegészítők, ruhadarabok már önmagukban mutatósak, ezért célszerű őket letisztultabb vonalvezetésű darabokkal párosítani.

2017-03_nora_salamander_1200x7002

Képen: Tornacipő (Charme – 59.990 Ft), Laptáska (Hispanitas – 49.990 Ft)

A másik összeállításban a tornacipőben felfedezhető virágos mintára helyeztem a fókuszt, ami szintén hangsúlyos lesz az idei kollekciókban. Ez egy nőies mégis nagyon egyedi összeállítás, ahol a sportos cipőt egy muszlin szoknyával, egy flitteres pamut felsővel és csajos kiegészítőkkel stylingoltam. Ezt így ahogy van elfogadnám, Te szoktál sportcipőt nőies darabokkal hordani?

A női kiegészítők mellett a férfiaknak is lesz miből válogatniuk, íme egy kis ízelítő az Ő tavaszi repertoárjukból is:

Salamander ferfi mix