Lifestyle

Egészséges és finom snackek!

Tisztában vagyok vele, hogy rengeteget számít, hogyha az étkezésünkből elhagyjuk az édességeket, illetve a liszt és cukor alapú készítmények fogyasztását. Nekem ez nagyon nehéz feladat, ezért elhatároztam, hogy nem megvonni fogom magamtól ezeket az összetevőket és finomságokat, hanem helyettük olyan snackeket keresek, melyek csökentett zsír-és szénhidráttartalommal készülnek! Sokszor vagyok rohanásban, ezért mindig lapul a táskámban valami rágcsálnivaló, miért ne lehetne az egészséges?

A különböző testkezelések és diéta kapcsán már többször jártam a Toman Diet szalonjában, így ismerkedtem meg ezekkel a desszertekkel is. Az egyik alkalommal belecsöppentem egy fotózásba, ahol az asztal telis-tele volt a Toman Diet finomságaival. Megkínáltak engem is, így azonnal egyértelművé vált számomra, hogy ezek az édességek kifejezetten ízletesek és segítségükkel nem kell megvonni magamtól a kényeztető falatokat sem. Annyira belelkesültem, hogy gyorsan be is vásároltam a különböző termékekből, melyek közül ismerjétek meg a kedvenceimet:


A narancs mindig frissességet, üdeséget, egészséges és tápláló gyümölcsöt takar. Ezt a mennyei Narancsos ízesítésű csokis rudat is hasonlóan tudnám körülírni, isteni íze van és nagyon laktató. Ilyen kiszerelésben még kókuszos és csokoládés ízesítéssel is találkozhattok velük, érdemes kipróbálni őket!

Az “On-the-go” pakkomban mindig lapul egy-egy müzliszelet is, melyeket citromos, karamellás, gyümölcsös, csokis és kókuszos ízekből válogatok össze. Fehérjében gazdag összetevőikkel táplálóak, mindig kéznél vannak és azonnal pótolják az édesség utáni sóvárgásomat.

Az édességek mellett a sós ropogtatnivalókról sem kell megfeledkeznünk. A fenti Tejfölös-hagymás ízű szójachips és a Bacon ízű trotitos nemcsak a képeken nagyon mutatósak, hanem az ízvilágukkal is elvarázsolnak. Fehérjében- és élelmi rostban gazdag összetevőket tartalmaznak és kiszerelésüknek köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük őket.

Ezen kívül még nápolyik, kekszek, csokoládék, smoothie-k közül válogathattok, valamint – ha részt vesztek a Toman Diet életmódprogramban – a mennyei fagyik, a zabkása és az ínycsiklandó krémkülönlegességek ízeit is élvezhetitek. Nekem nagyon beválltak a Toman Diet desszertjei, remélem, hogy Ti is kipróbáljátok és megszeretitek őket!:)