Gyerek, Szépségápolás

Egészséges és szép bőr már az első napsugarakkal! NYERD MEG az Eucerin Gyerek napozó ajándékcsomagját!

Már az első napsugarak beköszöntével rengeteg időt töltünk a szabadban, a játszótéren, a kertben. Az önfeledt jókedvünk hevében szinte minden évben sikerül megfeledkeznem arról, hogy hiába nem tűz erősen a nap, ennek ellenére az UV-sugárzás már ilyenkor is ártalmas lehet a bőrre, ami károsíthatja annak a szerkezetét, így fontos a bőrünk védelme. A napozókrémek használatát már ilyenkor el kell kezdeni, amihez érdemes körültekintően kiválasztanunk a bőrünknek megfelelő fényvédelmet.

Mi minden évben használjuk az Eucerin Sun termékeit, ezért gondoltam, hogy idén is körbenézek a termékpalettájukban és bemutatom Nektek a kedvenceimet!

2017-04_nora_eucerin_1200x700-jav24

Az egyik napozós terméküket, a Sun Oil Control napozó arckrém-gélt még nem próbáltam, de így a terhesség után, a pigmentáció miatt biztosan ki fogom, mert ha most nem vigyázok, akkor örökre foltos maradhat a bőröm. Stílusosan készítettem a termékhez egy kis bazáros anyagot, ahol a mindennapokhoz, egy hétvégi kiruccanáshoz és strandoláshoz is válogattam szetteket! A termék Licochalcone A és a glicirretinsav hatóanyagok kombinációjával nyújt biológiai sejtvédelmet a bőrünk számára. Hosszan tartó száraz megjelenést biztosít és akár a sminkeléshez is lehet használni. Nagyon könnyű a textúrája és azonnal beszívódik, emellett nem tapad.

2017-04_nora_eucerin_1200x700-jav2

A felnőttek fényvédelme mellett a gyerekeké még fontosabb! Már jó idő van, ezért én már be is szereztem a lányaimnak a napkrémeket, amiket már most is használok! A téli hónapok után a bőr sokkal jobban ki van téve a napsugarak káros hatásainak, ezért magasabb faktorszámú napozókkal kell kezdeni a szezont. Én az FF50+-es gyerek naptejjel nyitom a mindennapokat (játszótér, homokozás, rollerezés), ami nem zsíros, rendkívül vízálló és kifejezetten a napégés elleni fényvédelemre fejlesztették ki. A termék biológiai védelmet nyújt az UV-sugárzás okozta hosszú távú bőrkárosodás kockázatának csökkentése érdekében, emellett az érzékeny bőrűek is használhatják, hiszen nem tartalmaz parabent, illat- és színezőanyagot. Kiemelkedően hatékony, a glicirretinsav hatóanyaga, így támogatja a bőr saját DNS-védő és kijavító mechanizmusait, emellett licochalcone A hatóanya védi a sejteket a szabadgyökök károsító hatása ellen.

2017-04_nora_eucerin_1200x700-jav22

Az FF50-es termékek mellett választhatjuk még az FF30-as gyerek naptejet is, mely ásványi szűrővel is gazdagított. Megvédi a bőrt a napégéstől és a napsugárzás káros hatásaitól. UVA/UVB védelme a mikropigmenttechnológián alapul, mely az UV-sugarakat közvetlenül a bőrfelszínről veri vissza, így azok nem hatolhatnak be a bőrbe. A termék a közvetett napsugárzástól véd, a bőr saját védelmi rendszerét erősítő E-vitamint és bőrnyugtató dexpanthenolt tartalmaz.

2017-04_nora_eucerin_1200x700-jav23

Szerintem a starndolás és a medencepart az egyik legkényesebb helyszín, hiszen a gyerekek órákat tudnak a vízben lenni vagy a vízparton homokozni, játszani. Az ilyen jellegű tevékenységekhez az FF50+-os gyerek napozó spray-t ajánlom, ami az adagolójának köszönhetően könnyen felvihető, nem zsíros, vízálló és összetételeit kifejezetten a 6 hónapnál idősebb gyermekek érzékeny bőrének napégés elleni védelmére fejlesztették ki. Kiemelkedően hatékony és megbízható védelmet nyújt, emellett glicerint is tartalmaz, ami hidratálja a bőrt és erősíti a természetes védelmi funkcióját. Vigyázz Te is az egész családod bőrére, mert nagyon komoly bőr sérüléseket lehet szerezni, ha nem vigyáztok!

2017-04_nora_eucerin_1200x700-nyerj-jav1

Ha Te is szeretnéd a legjobb fényvédelmet a családod számára, akkor NYERD MEG az Eucerin Gyerek napozó ajándékcsomagját, amihez csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD az Eucerin facebook oldalát!

2.ÍRD MEG nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy számodra milyen szempontok a fontosak egy napozókrém kiválasztásakor?!

IMG_8952 logo