Gyerek

Egy csepp Cseppke sztori

A Cseppke márkát két barátnő, Giret Fruzsina reklámszövegíró és Laár
Györgyi jelmeztervező-grafikus alapította több mint 8 éve. A családi teendők összeegyeztetése a munkával egy kisgyerekes anyukának nem a legkönnyebb, ezért is indult a márka. Fruzsi is minél többet szeretett volna lenni a fiával, de közben szerette volna megélni is az anyaságot. Így a tervezés és a kreativitás szülte a Cseppkét és nyálkendők készítésével kezdtek. Ám hamar kiderült, ez kevés a boldoguláshoz. Így találtak rá a tipegőhálózsákra, amelynek magyarországi bevezetése és megismertetése az anyukákkal az ő érdemük. Régebben egyáltalán nem létezett Magyarországon ez a kamáslis megoldás, ami azóta már a picik kedvence itthon. A Cseppke fejlesztése, a tipegőlyukak végén elhelyezett kinyitható-becsukható zokni, az amúgy is hasznos éjjeli viseletet még praktikusabbá teszi. A lányok elképesztő sokat dolgoztak az első időben, bár ez azóta sem változott. Az elszántság és a szeretet az, amivel a Cseppkét menedzselték, a zsákocskáikat fejlesztették és tették általuk nyugodtabbá és boldogabbá a babák és szülők éjszakáit. 

A Cseppke márkát két barátnő, Giret Fruzsina reklámszövegíró és Laár
Györgyi jelmeztervező-grafikus alapította több mint 8 éve

Azóta a Cseppke újító szemlélettel, a vásárlói visszajelzésekre érzékenyen reagálva fáradhatatlanul tökéletesíti termékválasztékát, és fantasztikus
fejlesztésekkel teszi magát a piacon nemcsak megkerülhetetlenné, de utánozhatatlanná is. A márka nevéhez fűződik például az Androidon és iOS-en egyaránt megtalálható Cseppke Tente applikáció, amely azon túl, hogy altató hangokkal és hangos mesékkel támogatja a gyermekek délutáni/esti altatását, modern technológiája révén csodát is varázsol a gyerekszobákba: a hálózsákokon szereplő minták és figurák a mobileszközök kameráján keresztül életre kelnek és néhány másodperces történetekkel, versikékkel vagy dalocskákkal örvendeztetik meg a kicsiket.

Tomán Szabina sokkal többet adott a Cseppkének, mint egy „sima” angyalbefektetőről gondolnánk

Az alkalmazás fejlesztésével egyidőben a Cseppke alapítói az RTL Klub
Cápák között című üzleti realityjében is bemutatkoztak, méghozzá olyan
sikeresen, hogy 30 millió forint tőkével befektetőként csatlakozott hozzájuk a sikeres üzletasszony és édesanya, Tomán Szabina. Emellett bezsebelték a
Telekom Digitálisan Tettrekész díját és a K&H az innovációért különdíját is, egy 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogramot. Tomán Szabina sokkal többet adott a Cseppkének, mint egy „sima” angyalbefektetőről gondolnánk. Lelkes mentorként és gyakorlott édesanyaként terelgeti a márka útját. Ezáltal az alapítók, Fruzsi és Györgyi egy jóval tudatosabb pénzügyi szemléletmódot ismerhettek meg általa, és az ő segítségével indíthatták útjára a Cseppke szlovákiai és Benelux államokban létrehozott márkaképviseleteit is, amelyeken keresztül a külföldi anyukák Toddiebag néven találkozhatnak a márka termékeivel.

Ismerjétek meg a termékeiket a weboldalon, illetve látogassatok el a Cseppkeségek Baba-mama boltjába az V. kerület, Arany János utca 7. szám alá.

___