Divat

Egy csepp egyediség

Nagyon szeretem az ékszereket, talán nem is véletlen, hogy fiatalon kitanultam az aranyműves szakmát, amit sajnos nem gyakorolok, de ennek ellenére szenvedélyesen szeretem és támogatom, azokat, akik ebben a szektorban alkotnak. Nagyon örültem Zsuzsi megkeresésének, aki a CheerMe ékszer brand megálmodója és akinek nagyon tetszenek az egyedi alkotásai.

Gyűrűt, nyakláncot vagy karkötőt választanál?

Ékszerei nemcsak mutatósak, de teljes mértékben egyediek is, hiszen Zsuzsi személyre szabottan készíti el az egyes kiegészítőket a megrendelők kéréseinek az igénye szerint. A CheerMe ékszerek koncepciója minden esetben egy csepp forma, amibe mindenki megálmodhatja a saját elképzeléseit, legyen az egy név, egy betű, egy alakzat, egy logó, bármi, ami kivitelezhető. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy nincsen két egyforma csepp ékszer, nem fog veled szemejönni az utcán és teljesen mértékben a saját elképzeléseid szerint készül.

A cseppek minden esetben ezüstből készülnek, amiket több méretben is meg lehet rendelni. A nyakba való medálok háromféle nagyságban is rendelhetőek, amiket szürke színű madzaggal lehet viselni. A gyűrű és a fülbevaló két méretben készül, a karkötő pedig  2,5 cm-es nagyságban. A karkötő viaszolt madzaggal elérhető (bármilyen színben) , amit csúszó-csomós technikával kötnek meg, így könnyedén állítható, bármilyen csuklóméretre illeszkedik! A cseppekbe zárt betűk kiolvasását egy kártya segíti, amely a púder színű logózott szütyő része egy mini ezüst tisztító kendővel együtt.

Kíváncsi vagy a megrendelés menetére?

Ha szeretnél rendelni cseppékszert, akkor először ki kell találnod, hogy nyakláncot, fülbevalót, karkötőt vagy gyűrűt szeretnél, valamint azt is, hogy ezek milyen méretben készüljenek és mit tervezzen Zsuzsi a cseppbe. Minél kisebb a csepp mérete, annál kevesebb betű mutat esztétikusan, de a nagy medálnál akár 10-12 karaktert is lehet, míg a mini fülbevalónál csupán 2-3. Ha elkészültél és elküldted az elképzeléseidet, akkor Zsuzsi tervez Neked az általad kért tartalommal több, de minimum két cseppet, melyek közül választhatsz. Szerintem fantasztikusan kreatív és szuper ajándék, én Anyukámnak rendeltem szülinapjára ezt a gyönyörűséget, illetve szerintem rendelek majd magamnak egy különleges oroszlános gyűrűt is….:)

Anyu karkötője – Lilien + Léna + szív + virág

Kövessétek a CheerMe ékszer oldalát facebookon és instagramon is és tervezzetek Ti is egy saját csepp-et…!

___