Lifestyle

Egy híres francia édesség ihlette kávé különlegesség…

A kávézás élményét szerintem általában valamilyen “nyugalmi” pillanthoz/állapothoz köthetjük, legalábbis nekem minidig egy pár perces kikapcsolódást jelent. Rengeteg féle kávézási szokással találkozhatunk, csak győznünk kell kiválasztani a finomabbnál finomabb kávékülönlegességek közül a kedvencünket.

cStarbucks reme brulee nyito

Starbucks kávézólánc mindig meglepi valami újdonsággal, különlegességgel a vendégeit, amit most egy híres francia édesség, a Créme Brülée ihletett. A könnyű francia desszertre emlékeztető Butterscotch Brûlée Latte kiváló választás azoknak, akik a megszokott tejeskávéjuk helyett szívesen kipróbálnának egy krémesebb, izgalmasabb változatot. A hagyományos lattét a karakteres barna cukor és a gazdag ízvilágú, karamellizált vajból készült a butterscotch-szirup teszi krémessé, a tetejét pedig vastag tejhab és karamellizált cukrot idéző díszítés borítja.

Starbucks_Butterscotch_Latte ok

Az új italkülönlegességet a hagyományos Starbucks kávé helyett a kávézópultokban a karácsonyi kávét váltó új Guatemala Casi Cielo kávéval is érdemes megkóstolni….:) Tudtad, hogy a Starbucks kávézókban január minden péntekén vásárolt szemes kávé után egy Tall méretű ital jár ajándékba?