Szépségápolás

Egy illat a horizonton túl…

Az Otto Kern Beyond Horizon nagyszerűen illik azokhoz a férfiakhoz, akik eleganciával, határozottan járják a saját útjukat. Pontosan tudják, mit akarnak – azt is, hogy milyen legyen a fellépésük és az illatuk. Nyitottak az újra, megnyerőek, elbűvölőek és nagyban gondolkodnak. Határ a csillagos ég!

Beyond Horizon

Az új illat úgy hat érzékeinkre, mint a borostyán – gazdagon rétegzett, meleg benyomást kelt. A fejillatot a grapefruit és a kardamom frissességének és a fahéj félreismerhetetlen aromájának izgalmas összjátéka adja. A szívben az ámbra gondoskodik az illat rejtélyességéről. Balzsamos, afrodiziákum-szerű, intenzív – a szegfűszeg markáns fűszerességével. A szívillat aromája luxuskivitelű bőr, meleg szantálfa, csábító pacsuli és egy árnyalatnyi vanília jegyét hagyja maga után. A férfias, elegáns illatkíséret a stílusában biztos férfinak, aki magasra tör.

Beyond Horizon

A termék csomagolása és a színvilág vizuálisan is megjeleníti az eleganciát: a papírdobozt sötét, luxust idéző barna és fémesen csillogó, arany részletek gazdagítják. Ugyanilyen vonzó hangulatot áraszt a palack is, amely bemélyedéseivel optikai és tapintható élményt nyújt. A kupak domborműszerű kialakításával markáns, férfias jellegről, kiváló minőségről árulkodik. A divatos „Dark Oak” színű adagoló egészíti ki az elegáns megjelenést. Extravagáns kiszerelés, amely nagyszerűen tükrözi a beltartalmat.

___