Gyerek, Lifestyle

Egy kihagyhatatlan családi program a Bazilikánál!

Mi még nem tudom mikor fogunk tudni kilátogatni az Adventi vásárra, mindenesetre elküldöm Nektek, hogy milyen szuper programokkal készültek idén a szervezők. 2017.november 24. és 2018. január 1. között nemcsak az ünnepi fényekbe öltöztetett belváros válik varázslatos hellyé, de a legszebb terén megrendezett Adventi Ünnep is.

Az öthetes vásár közel 200 programjából sok szól a gyerekes családoknak, és az már hagyomány, hogy a szervezők azokra is gondolnak, akik valamiért nem tehetik meg, hogy együtt látogassanak el egy adventi programra: a rendezvényhez idén is több karitatív program és adománygyűjtés kapcsolódik.

A jégpályát ingyen használhatják a gyerekek, akik korcsolyát és hétvégenként (péntek 14.00-20.00, szo-vas. 10.00-18.00) oktatást is kapnak. Sajnos a biztonságuk érdekében csak 14 éven aluliak léphetnek a pályára és az időjárástól függetlenül is üzemel.

Sötétedés után félóránként gyönyörű fényfestés kelti életre a Bazilika homlokzatát és a – téren is beszerezhető – 3D szemüveget viselőknek az egész teret. Természetesen az ízletes forralt bor, a mennyei kürtöskalács, a rengeteg kulináris finomság és az egyedi kézzel készített dekorációk is helyet kaptak a vásárban.

Már alig várom, hogy megnézzük, Ti voltatok már?

Tudtátok, hogy a European Best Destinations olvasói Európa 10 legjobb adventi vásárja közé választották ezt a magyar helyszínt?

Tudjatok meg mindent a vásárról az www.adventiunnep.hu oldalán.