Divat

Egy melltartó, ami nem hiányozhat a gardróbodból!

A nők megjelenését nagyban befolyásolja a magabiztosságuk, mely kapcsán több szempontot is figyelembe vehetünk. Ezt megközelíthetjük onnan is, hogy milyen ruhát viselnek, vagy milyen a sminkük, vagy mennyire ápolt a hajuk vagy esetleg egy láthatatlan perspektívát is figyelembe vehetünk. A nők életében nélkülözhetetlenek a fehérneműk, melyek láthatatlan társként segítik őket a mindennapjainkban. Minden nőnek szüksége van egy-egy alapdarabra, mely fontos, hogy tökéletes összhangban legyen az alakjával, időtálló stílusa illeszkedjen az aktuális trendekhez, illetve a minősége is megfeleljen az elvárásoknak. A Triumph folyamatosan megújuló kollekcióiban mindig izgalmas fazonokkal, álomszép textúrákkal találkozhatunk és természetesen vannak klasszikus, de megújuló kedvencek is, mint például az Amourette termékcsalád.

Az Amourette kollekció már 1954 óta alapdarabja a nők gardróbjának. Ezek az ikonikus darabok évről évre megújulnak, hogy tökéletesen illeszkedhessenek a nők változó alakjához és stílusához. A klasszikus eleganciát sugárzó fazonok a női gardrób nélkülözhetetlen darabjai, melyek most ismét új fényükben tündökölnek.

Most igazán érdemes benéznetek a Triumph üzleteiben, mert a “Together we recycle” kampány kapcsán, 3 megunt ruhadarabodat beválthatod egy 3000 Ft értékű utalványra, melyet 15.000 Ft feletti vásárlás esetén tudsz beváltani. Én már beszereztem a kedvenceimet, Te mire vársz?