Szépségápolás

Egy nőies illat, amely valóra váltja az álmokat

Az álmok olyanok, mint a léggömbök: ha elég sok van belőlük, bárhova elrepítik az embert. A város utcái és háztetői felett, a bárányfelhők felé szállnak és szabad utat engednek álmainknak. Az új Betty Barclay bohém női illat életre kelti viselője vágyait – amelyek csak arra vártak, hogy végre szabadon engedjék és valóra váltsák őket.

Betty Barclay – Dream Away

Egy régóta vágyott hőlégballonos utazás, megtanulni gitározni, végre megírni egy könyvet: mindannyian dédelgetünk olyan vágyakat, amelyeket egy nap szeretnénk valóra váltani. Mi lenne, ha ez az „egy nap” most lenne? Higgyünk az álmainkban, és legyünk elég bátrak ahhoz, hogy végül valóra válthassuk őket: a Betty Barclay Dream Away egy olyan illat, amely nőies, légies illatjegyeivel hízelegve körülveszi és elkíséri a romantikus nőt az úton, hogy álmait valóra váltsa. A virágos, légies kompozíció hangsúlyozza a könnyedséget, és azt a boldogságot, amelyet féltve őrzött vágyaink szabadon engedése felett érzünk.

Az új illat virágos-púderes kompozícióját a gyümölcsös mandarin, az izgalmas artemízia és a friss alma selymes-púderes árnyalatai nyitják meg. Jázmin, őszibarack és ibolya különösen nőies és nagyon légies elegye árasztja el a szívet. Érzéki kompozíció fehér pézsmával, édes vaníliával és vibráló pacsulival.

  • Fejjegy – Mandarin, artemízia, alma
  • Szívjegy – Jázmin, őszibarack, ibolya
  • Alapjegy – Pézsma, vanília, pacsuli
Légies-bohém dizájn

Már az üvegének optikai megjelenése is álmodozásra inspirál: a gömbölyű, halvány rózsaszín üvegcse világoskék kupakjával egy hőlégballont szimbolizál, amely viselőjét az egekbe repíti. A külső csomagolás ombre hatású, világoskék-rózsaszín pasztell színátmenete a varázslatos ég jelképeként díszíti a felhő körvonalait. A rózsaarany bevonat mindkét csomagolás elemeit kiemeli, elegánssá és nőiessé téve azokat. Egy légies-bohókás dizájn, amely az illat különlegességét testesíti meg és közelebb visz minket álmaink megvalósításához!

Váltsuk valóra álmainkat – a Betty Barclay Dream Away illataival és ápolószereivel, melyek közül ezek a termékek lesznek elérhetőek :

  • Eau de Parfum Natural Spray – 7636 Ft/20ml
  • Eau de Toilette Natural Spray – 6492 Ft/20ml
  • Eau de Toilette Natural Spray – 10.860 Ft/50ml
  • Deodorant Natural Spray – 3988 Ft/75ml
  • Krémtusfürdő – 3648 Ft/150ml
  • Duo-Set (EdT/Krémtusfürdő) – 7636 Ft/20ml/75ml

A Betty Barclay Dream Away új illata és a hozzá tartozó ápolószerek 2021 június végétől kaphatóak a kiválasztott drogériákban, áruházakban, valamint a szaküzletekben.