Lifestyle

Egy újabb nyílt nap cuki kis házikedvencekkel!

Az állatbarátoknak szeretném eljuttatni a következő blogbejegyzésemet, amit az Állatok Világnapja alkalmából írtam Nektek. A dátum október 14-e, ami egy szuper nap ahhoz, hogy bárki megismerkedjen az igazi gazdira váró kis kedvencekkel és egy picit belelásson egy állatotthon munkásságába. A HEROSZ budapesti Állatotthon a helyszíne a rendezvénynek, ahol Barabás Évi lesz az esemény házigazdája és ahol a szervezők rengeteg izgalmas programmal várják az oda látogatókat.

Amellett hogy bepillantást kaphatunk a lelkes önkéntesek munkájába, lehet kutyusokat sétáltatni, cicákat simogatni és lehet a kisállatok gondozására, nevelésére vonatkozó kérdésekre is választ kapni. Aki a saját kis kedvencével érkezik, Ők együtt tesztelhetik ügyességüket, tanácsot kaphatnak kedvencük kozmetikájával kapcsolatban vagy akár a négylábúak szépségversenyre is benevezhetnek. A közönség finom közös bográcsozással múlathatja az időt, de lesz tombola, valamint garázsvásár is, melynek bevételét az állatotthonban lakó kutyák, cicák, valamint egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják majd a szervezők. A legkisebbeket ingyenes lovaglás, arcfestés, valamint gyereksarok várja. Megismerkedhetünk REX kutyussal is, akinek Dr.Varga Károlya a gazdája és aki részletes tájékoztatást ad majd arról a rengeteg előnyről, amelyek az állatokkal való együttélés során gazdagítják életünket. A Budapesti Önkéntes Katasztrófa Elhárító Csoport pedig mentőkutyás bemutatót tart az érdeklődőknek, ami szerintem szintén egy nem mindennapi élmény lesz.

A rendezvény reggel 10 órától délután 15 óráig áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

Fogadjatok örökbe Ti is egy kedves kis házi kedvencet!:)