Gyerek, Lifestyle

Egyedi divatkiegészítőkkel segíthetnek a Meki vásárlói!

Már az ország minden McDonald’s éttermében elérhetők a legendás Mekis sült krumpli mintájára készült jótékonysági kesztyűk. A trendi divatkiegészítőkből származó teljes nettó árbevételt a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány támogatására ajánlotta fel a hazai étteremlánc, hogy jövőre is közel ezer kórházi ellátásban részesülő kisgyereknek és családjának biztosíthasson otthonos körülményeket térítésmentesen a kórházak közelében.

McDonald’s
Segítsünk együtt!

A november 27-ig meghirdetett akcióban az 1270 forintért megvásárolt Mekis kesztyűk eladásából származó teljes nettó árbevétel, kesztyűnként 1000 Ft az 1994 óta működő Alapítványt támogatja. Ebből Budapesten, Miskolcon és Debrecenben olyan szülők számára nyújtanak otthonos körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, lakóhelyüktől távol eső kórházi kezelésen esik át. A jótékonysági akció népszerűsítéséhez eddig közel 30 influenszer is csatlakozott.

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány országszerte több mint 25 kórházi osztállyal dolgozik szoros együttműködésben. A gyermekkórházak közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Ronald Házak 22 budapesti és 12 miskolci apartmanjában, illetve a Pécsi gyermekklinika épületében kialakított 2 Ronald Szobában, ebben az évben eddig közel 1000 család szállhatott meg. Emellett a tavaly átadott, a debreceni kórház tetőterében kialakított, nappali tartózkodásra szolgáló Családközpontban, több mint 500 család pihenhetett és töltődhetett fel a kezelések között. Az Alapítvány, működésének közel három évtizede alatt, több mint 14 000 családnak biztosította, hogy együtt maradhassanak egy nehéz, embert próbáló időszakban.

McDonald’s

További részleteket az akcióról és a csatlakozó hírességekről a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Facebook oldalán, illetve a ronaldhaz.hu-n olvashattok!

___