Szépségápolás

Egyedi német design 828m2-en

A múlt héten megnyílt a budapesti Flórián téri Rossmann új Drogériája, melynek széleskörű termékpalettája, egyedi német stílussal és szuper szolgáltatásokkal várja vásárlóit, 828m2-en.

Az üzlet széles kínálatában több mint ötven féle kategória, összesen mintegy tizenhatezer féle terméke kapható, így biztosan mindenki megtalálja majd a hozzá leginkább illő árucikkeket. A hölgyeket teljes dekorkozmetikai kínálat várja, köztük két új márka, a P2 Cosmetics és a Makeup Revolution sminktermékei, amelyek kedvező áron nyújtanak kiváló minőséget. Szintén újdonságként több mint kétezer írószer- és játékáru is elérhető lesz, folyamatosan megújuló, hatalmas LEGO kínálattal. Az llelmiszer-termékek közül nem hiányoznak a komplett enerBIO és a drogéria sajátmárkás bio élelmiszer választéka sem. Extraság még, hogy a fotózás kedvelőit három fotókidolgozó kioszkkal várják.

Érdekesség, hogy az üzletben új kényelmi szolgáltatással is találkozhatunk, az Online Drogériából egy erre a célra kialakított sarokban rendelhetünk – így, ha épp nem kapható helyben a termék vagy egyszerűen csak szeretnék megkímélni magukat a cipekedéstől, akkor leadhatjuk a rendelésüket a boltban. Mint Anyuka fontos megemlítenem, hogy a legkisebbeket szuper játszósarok fogadja különböző kreatív és készségfejlesztő játékokkal, de a „hős” férfiakra is gondoltak a dizájnerek, így az üzletben kényelmes kanapé áll a rendelkezésükre, hogy a várakozás közben ők is tudjanak lazítani.

Érdemes minél előbb ellátogatni amost nyílt Flórián téri Rossmann üzletébe, ahol nyitási akciókkal és július 3-án egész nap 10% kedvezménnyel várják a vásárlókat!:)