Szépségápolás

Egyedülálló, varázslatos és legendás…

Bármilyen hihetetlen, de a cikkemben bemutatott Guerlain TerraCotta bronzosító púdert már az 1980-as években kifejlesztették és azóta is töretlen sikerrel hódit, olyannyira, hogy idén megújították. Szeretnéd tudni, hogy mi a sikerének a titka?

TERR16-500 nyito ok

A természetességében kerestem a választ, miszerint az egészséges ragyogás szorosan kapcsolódik egy ember életviteléhez, megédizi a napsütést, a szabadságot és az érzékiséget. Ez a bronzosíó púder több komponens összeszövődéséből jött létre: a föld kölcsönözte a meleg és okker árnyalatokat, a napból az arany sugarak származnak, melyek megcsillámlanak a sivatag hullámain.

TERR16-502Asmall

Ez egy egyedülálló finom és krémes textúra, aminek nagyon jellegzetes az illata is. Én nagyon szeretem a természetes sminket, és a termék használatával ezt az eredményt tudjuk elérni. Minden árnyalata képes fokozni a napsütötte hatást, nem szárítja a bőrt és tökéletes ragyogást biztosít egész napra. Idén ez a termék megújult, 3 kiemelt szempontot vettek figyelembe az innováció során:

-új árnyalatok: ez azért fontos, mert így mindenki a saját bőrtípusának megfelelően választhatja ki a terméket

-új az illata, ami tényleg ellenállhatatlan:  a friss és nyugtató illatjegyeket (bergamot és fehér pézsma) a finom, napos illatjegyekkel (neroli, jázmin és ylang-ylang) keveredik, ami miatt rendkívül addiktív

-kifinomult a design-ja: egy igazi kompakt púder, melyet élvezet a kezünkbe venni és használni

Én egy határozott, de kecses nőt álmodtam meg a termék használójaként, aki stílusosan, természetesen és a kellő magabiztosággal éli meg a mindennapjait. Ehhez ezt a szettet stylingoltam….

2016-04_nora_guerlain_1200x700_jav3

Láthatjátok, hogy további termékei is léteznek a Terracotta termékcsaládnak, ezek a Joli Teint folyékony alapozót, a Le Parfum nyári illat és a Le Pinceau tökletes púderfelvivő ecset. Én szinte minden nap használom a bronzosító púdert, ami alapozó nélkül is karaktert varázsol az arcomra, láthatatlan ragyogást biztosít egész napra! 🙂 Ha szeretnél közelebbről is megismerkedni ezekkel a gyönyörű termékekkel, akkor május 9-28. között az Allée Douglasban egy Pop-up pódiumon ezt megteheted, kövesd a Guerlain facebook oldalán, hogy minden részletről elsőként értesülj!

 

_DSC0010small