Divat

Egymásba olvadó trendek és stílusok!

20161214_ZUZA_KAZAR_D1_0787 nyito

A Kazar Allee-ben található üzletét már nyitáskor kiszemeltem magamnak, a hegyes orrú magassarkú cipői pont olyan tervezés eredményei, melyekbe nem lehet nem beleszeretni. Egy klasszikus magassarkúnak minden nő szekrényébe helye van és nem lehet vele hibázni! Egy szép estélyi ruha, egy szakadt farmer vagy egy miniszoknya is tökéletes párosítás hozzá, már csak ki kell választani a rengeteg szépségből, hogy melyik is az, amelyiket a legjobban ki tudjuk hsználni.

Kazar klasszikus hegyes mix

A márka 2017-es tavasz/nyári kollekciója rengeteg trendi darabot tartogat, amiknek a bemutatását a klasszikus magassarkú cipőkkel kezdeném. Ebben a stílusban is vannak eltérő fazonok, de azért a formatervezésük nagyban hasonló. Ebben az esetben a színek és a minták a meghatározóak, válogathatunk a vibráló élénk színűek, a klasszikus fekete vagy a Rio de Janeiro mozaikmintái hangulatát idéző modellek között.

Extra szandalok mix

A nyár közeledtével a szandálok is alap kiegészítők lesznek, így érdemes egy kicsit szemügyre venni ezeket a rendkívül változatos fazonokat is. A szezon új díszítési irányvonala a “több tényleg több” megközelítés, amivel valóban nem szabtak határt az extrémebb megjelenéseknek sem. Egy letisztultabb fazonú ruhát bátran bolodítsunk meg egy mutatósabb darabbal, mely biztosan magunkra vonzza majd a tekinteteket.

Kazar kenyelmes mix

A magassarkúk mellett a hétköznapi, casual vonalat is szeretném a figyelmetekbe ajánlani, amely stílusirányzatban már a lapos talpú – balerina, maszkulin, slip on, wedge, torna…stb. – cipők is teljesen új megközelítésből lettek tervezve. Nemcsak kényelmesek, hanem trendik és egyediek is, amit szintén meghatározhat a formájuk vagy a mintájuk. Én a fentiek bármelyikét elfogadnám, gyönyörűek és egyediek….:)

Kazar taska mix

Az új kollekció nem csupán a cipőkről szól, hanem rengeteg izgalmas kiegészítőt is rejteget. A fókuszban a különleges, láncszíjas kézitáskák állnak (Chain-Strap Bags), melyek szuper színekben jelennek meg, számos stílust felvonultatva. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretik teletömni a táskájukat ajánlom a ”vödörtáskák” széles választékát, melyek puhák, nagy a hely bennük és nagyon kényelmesek. A strandtáska fazonok is megjelennek, melyeket a közelmúlt nagy sikerű hálós és szalmafonatos, egyedileg díszített bevásárlótáskái ihlették.

A férfi  modellek is szenzációsak, érdemes ellátogatnotok a Kazar valamelyik üzletébe (Allee, Váci utca 28.), ahol megcsodálhatjátok a teljes repertoárt!