Szépségápolás

Éjszakai csodaszérum

Mindenhol hangsúlyozzák az alvás fontosságát, ami nemcsak a test és a lélek feltöltődésére szolgál, hanem a bőrünk regenerálódására is. A L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai szérum még a mélyebb ráncok ellen is hat. A tiszta retinol (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevő a ráncok korrigálására. A nemzetközi szabadalmaztatás alatt álló stabil formula megvédi a retinolt a degradálódástól, hogy sokáig hatékony maradjon. Ez a szérum optimalizálja a tiszta retinol bőr általi felszívódását. A termék használatával a bőr hidratált, rugalmas és simábbnak látszik.

Fontos tudnivalók, mielőtt elkezded használni a terméket:

Bőrünknek szüksége lesz egy kis időre, hogy hozzászokjon ehhez az erőteljes összetevőhöz, így fokozatosan kell hozzászoktatni a termék használatához:

1. HÉT: Használjd heti 2 éjszaka.

2. HÉT: Használd minden második éjszaka.

3. HÉT: Használd olyan gyakran, ahányszor a bőröd megengedi.

Kezdetben természetes, ha pirosságot, bizsergést vagy szárazságot érzel a Retinol használatakor. Ha ez bekövetkezik, hagyd abba a használatát néhány napig, majd csökkentett gyakorisággal kezdd újra. Ha komolyabb és tartósabb irritáció alakul ki, hagyd abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Ne tedd ki napsugaraknak és Kerüld el a szemmel vagy szájjal való érintkezését; amennyiben ez mégis megtörténik, alaposan öblítse le vízzel. Ne használd más retinolos termékekkel együtt és mindig használj mellé legalább SPF 20 napvédő krémet a következő reggelen.

Ajánlott fogyasztói ár: 5599 Ft

___