Szépségápolás

Éjszakai feltöltődés az arcbőr számára

Bőrünk már 20 éves kortól kezdődően folyamatosan változik, saját hialuronsav tartalma csökken és elkezdenek kialakulni az első finom ráncok és redők. A hagyományos éjszakai krémek állaga sok esetben túl sűrű, elnehezíti a megtisztított arcbőrt, így ezekkel szemben azokat a textúrákat részesítjük előnyben, amelyek könnyed érzetet és hosszan tartó nedvességet biztosítanak. Az új Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém frissességet és hidratáltságot nyújt az éjszakán során, reggelre pedig ragyogó bőrt eredményez.

Eucerin Hyaluron-Filler

Minden szépségfórumon hallhatjuk, hogy az életkor előrehaladtával a bőr saját hialuronsav tartalma csökken, aminek következtében a dermiszben és az epidermiszben elkezdenek megjelenni az első finom ráncok. Az új Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém több olyan összetevőt tartalmaz, amelyek késleltetik kialakulásukat, illetve feltöltik a már meglévő barázdákat. A formula kétféle hialuronsavat tartalmaz, amelyek segítenek a bőr hidratáltságát fenntartani akár 72 órán keresztül: a magas molekulájú hialuronsav megköti a nedvességet, míg az alacsony molekulájú hialuronsav mélyebbre hatol, hogy megakadályozza a ráncok kialakulását. Glicerinnel kombinálva nagyon magas hidratáltságot biztosít és jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát. A B5 Provitamin aktívan regenerál és erősít az éjszaka folyamán, míg az E-vitamin véd az oxidatív stresszel szemben. Az eredmény: a bőr reggelre friss, egészséges és intenzíven hidratált. Gél állagú textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető, klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok alapján pedig minden bőrtípus számára megfelelő, beleértve az érzékeny bőrt is.

Eucerin Hyaluron-Filler

Az Eucerin új terméke ideális választás lehet azok számára, akik olyan éjszakai arcápoló terméket keresnek, melynek könnyű textúrája gyors felszívódást és hosszan tartó, erős hatást biztosít. Ajánlott fogyasztói ára: 11 590 Ft