Szépségápolás

Ékszerek illatba öntve…

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de engem nemcsak egy parfüm illata, hanem a külseje is magával tud ragadni. Szeretem, ha szép és dizájnos dolgok vesznek körül és az új Bvlgari Splendida PATCHOULI TENTATION már az első ránézésre elvarázsolt. Ez az új exkluzív pacsuli szív feleleveníti az ékszerszerű természet elemi esszenciáját…

A BVLGARI ékszerei is igen sajátos egyediséget tükröznek és a márka az ott kamatoztatott szakértelmét a parfümök világában is átkonvertálta, ugyanazt a művészeti hozzáértést és mestermunkát alkalmazza a természet gyöngyszemeinek feltárása során is, ezzel is kihangsúlyozva a természetes női szépséget egy-egy újabb, ikonikus illat megalkotásánál.

A pacsuli, mely egy földes, meleg, fűszeres illatot árasztó trópusi növény, a természet egyik nagy kísértést jelentő alkotása, mely parfümként és afrodiziákumként használva is régre nyúló történelemmel rendelkezik. Kezdetben ősi kereskedelmi útvonalakon vitték nyugatra, ahol szédítő illata miatt olyan értékessé vált, mint az arany. Később finom selyem és kendő illatosítására használták, újabban pedig a szabad szellemű lázadások szimbólumává vált az 1970-es években.

Sopphie Labbé legújabb virágos-ciprusos parfümének a szíve a pacsuli. A BVLGARI örökséghez hűen egy ékszerész pontosságával készítette a SPLENDIDA PATCHOULI TENTATION illatot, amely a természet egyik legdrágább ékkövét ünnepli, miközben modern módon emeli ki ciprusos lágyságát.

A szívjegyben a Pacsuli Szív jelenik meg, amely kizárólag a BVLGARI számára készült, tiszta és értékes, árad belőle a fényesség és a gazdagság. Az intenzív jegyektől megtisztítva ez a pacsuli kifinomult, mégis egy erőteljes kivonat, köszönhetően a pacsulivirág-olajból származó nemes összetevőknek. Teljes tisztaságát megőrizve, egy leheletnyi nőszirom édesíti tovább a szívjegyet, amely így természetes eleganciát kölcsönöz az illatnak. Végezetül pedig a nilami pacsuliolaj kínálja a legautentikusabb, földes, sötét és kámforos aspektusát az alapjegynek, mellyel a pacsuli teljesen intenzívvé válik. Ez a három jegy egy rétegbe keveredve egy karizmatikus fény és árny játékot formál, amelyben a pacsuli tiszta és földes, bársonyos és hamisítatlan. Ez teszi a BVLGARI SPLENDIDA PATCHOULI TENTATION parfümöt egy egyedülálló és ellenállhatatlan alkotássá.

A Woman Power Project hölgy tagjait teljesen magával ragadta az illat, Te már megízlelted?

___