Divat

Élénk színek, mesés virágok és az elmaradhatatlan csipke….

Élénk színek, mesés virágok és az elmaradhatatlan csipke….Ezek jellemzik a Women’secret legújabb kollekcióját, legyen szó elegánsabb hálóruhákról vagy kényelmes pizsamákról. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lesz kedvence, én egy picit úgy érzem, hogy most a nőiesebb szabásvonalak kerültek előtérbe…:)

ŐSZI KERT

A Women’secret új kollekcióját a kora őszi kertek hangulata ihlette. A különleges elemek között megtaláljuk a rózsaszín vagy málnaszínű, csipkével díszített fodros pántokat és az egyedi hátrészeket, amelyek igazi finomságot kölcsönöznek viselőjüknek. A virágos és pöttyös hálóingek nude, fekete vagy okkeres árnyalatokkal megidézik a szezon romantikus hangulatát. Mesésen gyönyörűek…:)

ÉLÉNK SZÍNEK

A divatmárka nem csak mintáiban, de színeiben is elhozza az őszt pár különleges darabbal, amelyeknél a burgundi, sötétkék és okkersárga tónusok dominálnak. A szatén hálóingek új, feltűnő színekben érkeznek meg különleges csipkerátéttel, hogy egy leheletnyi érzékiséget hozzanak a hétköznapokba. Az elegáns virágos hálóingek és pizsamák mellett két köntös is helyet kap a kollekcióban. Nekem a képen látható darab mindent visz!

BÁJOS DARABOK

A romantikusabb stílus kedvelői is megtalálhatják a kedvenceiket: a Pretty Collection hosszanti csíkokkal, fodros szegélyekkel és letisztult darabokkal érkezik meg a Women’secret üzleteibe. Emellett helyet ad egy puha tapintású mini kapszula-kollekciónak (a darabok könnyen kombinálhatóak egymással), amelyben a szaténé a főszerep. Sötétzöld és gránátvörös részletek gazdagítják a kollekció hálóingjeit, kétrészes pizsamáit és köntöseit.

OTTHONI VISELET

A hűvösebb napokra a szezon legkényelmesebb darabjai is megérkeznek: puha, minőségi pizsamák nőies részletekkel, világosszürke, mályva és gránátvörös színekben. A túlméretezett felsőrészek nem csak komfortosak, hanem a szabásnak köszönhetően egyszerre praktikusak és divatosak.

Szerintem érdemes körülnézni a Women’secret üzleteiben és szerinted?