Szépségápolás

Elixir Botanique

Yves Rocher

Az arcápolási rutinunk nem lehet elég széleskörű, ezért is igyekszem Nektek bemutatni minél több márka újdonságait, amiből majd Ti is kiválaszthatjátok a kedvenceiteket. Most az Yves Rocher Elixir Botanique forradalmian új bőrápoló termékcsaládját teszteltem, amely egyesíti a növényi kozmetikumok hatékonyságát az oxigénmechanizmus aktiválásával a sejtszövetekben. Az óceán ereje és frissessége tetraselmis mikroalgák formájában keveredik a bolygó egyik legnagyobb oxigéntermelőjével – a nasturtiummal.

Yves Rocher

Ismerjétek meg a termékcsaládot:

Nappali és éjszakai regeneráló krém – használatukkal a bőr azonnal méregtelenül és lélegezni tud, védve van a szennyezés okozta károsodásoktól, ami felelős a bőr idő előtti öregedéséért. Csökkennek a ráncok, revitalizálja a bőr, ami feszes és ragyogó lesz.

Regeneráló szérum – ez a könnyen eldolgozható erősítő és védő szérum támogatja az oxigén keringését a bőrsejtekben, illetve aktiválja a bőr méregtelenítő mechanizmusait. Táplálja, fiatalítja és puhítja a bőrt és megsokszorozza a krémek hatákonyságát.

Fáradtság elleni golyós szemkörnyákápoló – a szem körüli terület azonnal hidratált, ragyogó és védett lesz a szennyeződéstől. Finomítja a vonalakat és a ráncok láthatóan csökkennek majd. Feszesíti, táplálja a szemkörnyéket, így hozzájárulva az elbűvőlő tekintetekhez.

Yves Rocher

Érdemes megnéznetek a karácsonyi kollekciót is, mert vannak köztük szuper ajándék ötletek, KATT IDE!

___