Gyerek, Lifestyle

Elkapott pillanatok!

Nagyon örültem Baracskai Petra megkeresésének, aki szerette volna, ha népszerűsítem a blogomon. Azt gondolom, hogy egy ember munkája mindig a leghitelesebb bizonyíték arra, amit csinál és amiben hisz, úgyhogy egy családi fotósorozat keretein belül szeretném Nektek bemutatni a tehetségét.

Petra csupán 22 éves, de tele van ötletekkel, lendülettel és tervekkel. Maximalizmusa határtalan és a legnagyobb gondoskodással, odafigyeléssel végzi a munkáját. Több éve szenvedélye a fotózás, amellett, hogy kommunikáció és médiatudomány szakon tanul vizuális tartalomgyártást. Fotói elkészítésénél nagy hangsúlyt kap a természetesség, amit kiemelt misszójának is tart. Fontos számára, hogy mindenki önfeledt és mosolygós legyen a fotózáson, emellett egy élménnyel is gazdagabb legyen, akit lencsevégre kap.

Személy szerint én nagyon szeretem a képeket, ezért a lakásunk dekorálásában és családi ajándékozások kapcsán is fontos szerepet töltenek be. Különösen értékelem a szép portékat, ezért izgatottan vártam, hogy Petra milyen képsorozatot fog rólunk készíteni…:)

Még a járvány közepén is könnyedén kiviteleztük a fotózásunkat, betartva a szükséges higiéniai protokollt. A lányaim már megszokták, hogy folyamatosan a kamerák előtt mozognak, ezért nem voltak szégyenlősek a softbox és Petra kamerája előtt sem. Nagyon jó hangulatban, sok nevetéssel készítettük el a képeket, amik szerintem önmagukért beszélnek. Petra könnyen szót értett a lányokkal és végtelenül türelmes volt, amikor a kedvenc plüsseiket is szerették volna megörökíteni. A képek koncepcióját közösen találtuk ki, amit ha szükséges volt rugalmasan újraterveztünk egy-egy beállítás kapcsán.

Remélem, hogy Ti is kedvet kaptatok néhány örömteli pillanat megörökítéséhez. Petra munkáit és portfólióját megnézhetitek a https://pphotos-official.com/ oldalán, ahol időpontot is tudtok egyeztetni vele. 🙂