Divat

Ellenállhatatlan cipőtrendek a Deichmann-tól!

DEICHMANN

Végre a természet és a város is újra élettel, színekkel, vidámsággal telik meg. Élvezd a napsütést, kirándulj a családdal, mozdulj ki a barátokkal és bárhova is mész, a DEICHMANN hű társad lesz a kalandokban. A jó idő beköszöntével megérkeznek a színek, amelyek jókedvet hoznak a mindennapokba. Továbbra is trendinek számít a hétköznapi eleganciát képviselő fehér és annak különböző árnyalatai. A meleg, természetes színek jól kombinálhatóak egymással, a pasztellszínek pedig bájossá teszik outfitünket. A szezon kedvencei előkelő, nyári könnyedséget árasztó lágy krém, bézs, homok és törtfehér vagy édes vanília árnyalatokban, finom rózsaszín, menta, levendula színekben tündökölnek. De azok sem fognak csalódni, akik a merészebb színeket részesítik előnyben. A nyár slágerei a pop-up színek lesznek: az erőteljes pink, a királykék, a zöld, a narancssárga és a lila. Nem mellőzhetjük a fémes árnyalatokat sem: a pop-up színek mellett a klasszikus fémes színekben, a fényűző aranyban, ezüstben és bronzban csillogó darabok is helyet kapnak a polcokon és az Online Shopban.

A szezonban kiemelt figyelmet kapnak a díszítőelemek: a fonások és csomók, a játékos virágminták, a nagy és feltűnő láncok, csatok, vagy az adott cipőtől függően nőies vagy épp rock&roll-os megjelenést erősítő kristályok, csillámok. Ezek mellett új belépőként a színes gyöngyök is hódító útra indulnak. A trendtudatos hölgyek örömére izgalmas sziluettek talál- hatóak az új kollekcióban. A szögletes orr nagyon trendi lesz ebben a szezonban, de visszatérnek az 1970-es évek bulicipői is: a platformos cipellők blokksarokkal hódítanak. A széles keret, akár sneakerről, akár szandálról vagy papucsról van szó, vagány megjelenést kölcsönöz a láb- belinek. A chunky vagy combat modellek leginkább nőies anyagokkal és szabásokkal érik el a wow-hatást.

DEICHMANN
Sneaker lover

Idén tavasszal vagy nyáron biztosan mindenki megtalálja a kedvenc sneakerét, akár a klasszikusabb, akár az extré- mebb darabokat részesíti előnyben. A szezonban mindenképp érdemes beszerezni egy visszafogott, lágy színű modellt, de „must have” egy vagány, élénk színű sneaker is chunky talppal. Nem lőhetsz mellé a retró stílusú modellekkel vagy a kosárlabdás és tenisz- cipős beütésű darabokkal sem. Ha szeretnéd a lábbeliddel is tükrözni a jó kedvedet, akkor a művészi képekkel, virágos mintákkal, gyöngyökkel, csillogó részletekkel díszített sneakerek lesznek nálad a befutók. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a szeretet a válasz mindenre: ezért a kollekcióban „love” feliratos, szívecskés cipők is helyet kaptak, amelyekkel minden lépéssel egy kis szeretetet közvetíthetsz a környezeted felé.

DEICHMANN
Kényelmes klasszikusok

Már tudjuk, hogy a sikkes, trendi megjelenés és a kényelem összeegyeztethető fogalmak. Kedvenc klasszikusaink,
a loafer és a balerinacipő az idei tavaszi-nyári szezonban ismét bebizonyítják ezt. A loafer az utóbbi években a reneszánszát éli, ami nem is csoda, hiszen gyakorlatilag minden alkalomra tökéletes és bármilyen öltözködési stílussal összeegyeztethető. A szezon kedvenc loaferjei finom pasztellszínekben, chunky talppal hódítanak. A balerinacipő is újra meghódította a szíveket az elmúlt évek során. A klasszikus fazonok mellett érdemes figyelmet szentelni a hegyes vagy szögletes orrú daraboknak, ezek most extrán trendinek számítanak. Itt sem maradhatnak el a láncok és egyéb díszítőelemek.

DEICHMANN
Elegancia felsőfokon

Ahogy a sneaker egy örök szerelem, úgy a magassarkú cipők sem mennek ki soha a divatból, hiszen mindig is egyet jelentettek az elegáns, magabiztos megjelenéssel. Az új kollekcióban található magassarkú szandálok és szlingek képviselik a klasszikus női eleganciát. A hagyományos fekete, fehér színek mellett lágy pasztell árnyalatokkal, de feltűnő, harsányabb színekkel és állat- mintával is találkozhatunk, pántok, csatok, láncok, csillogó kövek díszítik őket. A sarok méretétől, formájától függetlenül rendkívül nőies megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Így nyugodtan válassz olyan modellt, amelyben komfortosan érzed magad!

DEICHMANN
Stílus kimaxolva

Szeretnéd, hogy minden szempár rád szegeződjön, amint kilépsz otthonról? A DEICHMANN új kollekciójának vagány chunky magassarkú szandáljaival, magassarkú mule szandál- jaival vagy fatalpú magassarkú szandáljaival ez garantált. A chunky szandálok klasszikus fekete, fehér vagy finom pasztell árnyalatú darabjai is szemet gyönyörködtetőek, de az extravagáns megjelenést kedvelők a nyári varázslatos naplementék hangulatát megidéző metálfényű szandálokban találhatják meg a tökéletes társat. A fatalpú magassarkú szandálokban vagy a magassarkú mule-okban magabiztosan állhatunk a kihívások elé, míg az átlátszó pántú darabokban igazi Hamupipőkének érezhetjük magukat. Ezek a modellek a legegyszerűbb outfitet is feldobják, minden ruhából maxi- málisan kihozzák a stílust.

DEICHMANN
Nyári kedvencek

Az az egyik legjobb dolog a nyárban, hogy lábainkat megannyi féle kényelmes cipellőbe bújtathatjuk! A DEICHMANN kínálatában pedig minden alkalomra megtaláljuk a megfelelő darabot, akármilyen stílus is áll hozzánk közel. Az elegánsabb mule papucsok vagy a csinos klumpák akár az irodában is bevethetőek. De a városban rohangálós napokra válassz inkább egy pántos szandált, ami biztosan tartja a lábadat, egy extra kényelmes, párnázott, vastagabb talpú modellt, egy vagány chunky vagy combat szandált. A nyári programokhoz pedig elengedhetetlenek a rafia papucsok és a csillogó gyöngyökkel díszített darabok.

DEICHMANN
DEICHMANN

___