Lifestyle

Élvezd ruháid friss illatát akár 12 héten át!

Bízom benne, hogy rajtam kívül van még olyan Anyuka, aki szeret mosni. Nekem ez egy külön rituálé (ha van rá időm), mert a végeredmény mindig örömmel tölt el, hiszen szeretem a frissen mosott ruhák illatát és azt, ha ezek szépen sorakoznak a szekrényben. Vannak kedvenc termékeim, de szeretek újdonságokat is kipróbálni, ezért nagyon megörültem, hogy tesztelhetem a Lenor új Unstoppables illatgyöngyeit.

Az illatgyöngyök, a koncentrált összetevőinek köszönhetően lehetővé teszik, hogy minden egyes mosással kontrollálhassuk ruháink illatának intenzitását. 4 különböző illatból választhatjuk ki a számunkra megfelelőt, amit képzeljétek el, hogy már a doboz megnyomásával is érezni lehet. Miután kiválasztottuk a kedvencünket, csak bele kell szórni a megfelelő mennyiségű gyöngyöt a mosógép dobjába, és megtölteni ruhákkal! Az új öblítő, innovatív technológiájának köszönhetően a ruhákat hosszan és intenzíven frissen tartja.

Az illatgyöngyök…

  • mosás közben feloldódnak, kiengedik illatjukat, és átitatják velük a ruhákat, hogy azok folyamatos frissességet nyújtsanak egészen a következő mosásig.
  • innovatív formulájuknak köszönhetően sokkal több illatanyagot tartalmaznak, mint a Lenor öblítők.
  • minden textilfajtához használhatók, még sportruházathoz is, mindenféle anyagot károsító hatás nélkül.

Ezekkel az illatokkal találkozhattok:

Lavish – ez a variáns a luxus parfümöket idézi: a vörös rózsák kombinációja őszibarack illatjegyeivel.

Spring – az ibolya, gyöngyvirág, narancsvirág és a rózsa jegyeinek kombinációjagazdag fás és friss zöld jegyekkel vegyítve. Tökéletes illat egy üde tavaszi nap megidézésére, amely egész napon át tart.

Fresh – az ásványok kombinációja, a vízililiom aromája a friss zöldek illatjegyével igazi tengeri jelleget teremt ennek az illatgyöngynek. Nyugtató és egyben friss illat is.

Dreams – A jázmin és a vaníliavirág kifinomult együttese megnyugtat és pihentet.

Első mosáskor a Lavish és a Fresh illatokat próbáltam ki, az első nőiesebb, a második pedig frissebb hatást biztosít a ruháknak. Te mostál már velük?