Szépségápolás

Élvezetes utazás a PEACH 2 go-val!

Az élet most még egyszerűbbé válik azok számára, akik állandóan úton vannak! A FOREO, a világ vezető orvosi skin-tech vállalata bemutatja legújabb fejlesztését, a PEACH™ 2 go-t. A PEACH™ 2 go a leggyorsabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb módszert kínálja a nem kívánt szőrszálak hosszú távú eltávolítására, még útközben is. A fejlett IPL-technológiával és felhasználóbarát funkciókkal rendelkező készülék segítségével mindössze 12 hét alatt tartós szőrzet csökkenés érhető el, már 2 hét után látható eredményekkel.

Mindössze 12 hét alatt tartós szőrzet csökkenés érhető el, már 2 hét után látható eredményekkel

A PEACH™ 2 go főbb jellemzői:

  • Páratlan teljesítmény: A PEACH™ 2 go más IPL-készülékhez képest kétszer nagyobb teljesítményt nyújt; lenyűgöző, 6,5 J/cm² energiával dolgozik, és minden kezelés során optimális hatékonyságot biztosít.
  • Megnövelt kezelési felület: Extra nagy kezelési ablaka háromszor nagyobb, mint a hasonló készülékek esetében, így egy kezelés során háromszor nagyobb területet fed le.
  • Villámgyors villanások: A figyelemre méltó, 0,5 másodperces villanási sebességével a PEACH™ 2 go percenként 120 villanást képes leadni, így minden kezelés gyors és hatékony.
  • Sokoldalú alkalmazás: Az 5 intenzitási fokozattal és 2 üzemmóddal a készülék egyaránt alkalmas nagyobb és nehezen elérhető területek kezelésére is, így mindenki számára személyre szabott szőrtelenítési élményt biztosít.
  • Továbbfejlesztett csatlakozás: A technológia és a szépségipar keresztezéséből létrejött FOREO alkalmazáson keresztül még több beállítás, útmutató és emlékeztető érhető el.
A PEACH™ 2 go készülékhez ajánlom a kifejlesztett PEACH™ Cooling Prep Gel könnyű hidratáló gélt is

A PEACH™ 2 go többféle fejlett technológiát egyesít: az IPL technológia hatékony, de gyengéd impulzusfénnyel célozza meg a szőrtüszőket, nyugalmi fázisba helyezve azokat – így a kezelt területen lévő szőrszálak kihullanak, és idővel egyáltalán nem is nőnek vissza. A készülék beépített 360°-os bőr-hűsítő rendszerrel is rendelkezik, amely gondoskodik a kényelmes és fájdalommentes kezelésről, még az érzékeny területeken is. A bőr-hűsítő rendszer a kezelési ablakot körülveszi, így nemcsak a kezelt területet hűti, de a szomszédos területeken is előhűti a bőrt. Az oldalsó nyílásokon keresztül hideg levegő áramlik a készülék lámpája köré, majd a felmelegedett levegő a hátsó nyíláson keresztül távozik, megakadályozva a készülék és a bőr túlmelegedését.

A PEACH™ 2 go készülékében megtalálható a FOREO ikonikus T-Sonic™ pulzációs technológiája is, amely átmenetileg kitágítják a pórusokat, így lehetővé teszi, hogy az impulzusfény elérje a szőrtüszőket. A gyengéd T-Sonic™ pulzálás serkenti a véráramlást is, segítve a nyirokelvezetést és a kollagéntermelést.

A PEACH™ 2 készülékekhez kifejlesztett PEACH™ Cooling Prep Gel könnyű hidratáló gél intenzíven nyugtatja és hűsíti a bőrt a kezelés alatt, segítve a készüléket, hogy könnyedén haladjon a bőrön. A formula egyesíti az aloe vera és a borsmenta hűsítő erejét, és megnyugtatja a bőrt a kezelés alatt. Az előkészítő gél a kezelés után is alkalmazható, hiszen a benne található Panthenol és E-vitamin enyhíti a bőrpírt, így a bőr puha és sima tapintású lesz.

A PEACH™ 2 go már elérhető a FOREO.com oldalon.

___