Szépségápolás

Energetizáld a bőrödet!

A kislányomhoz többször is fel kell kelnem éjszaka (ez mostmár a 12. hét), így a sok nemalvás miatt egyre nehezebben merek belenézni a tükörbe, mert úgy érzem hiányzik a vitalitás és a frissesség az arcomról. Tudom, hogy ez egy ilyen időszak mégis nehezen élem meg, hogy nem érzem magam jó formában. Megörültem, amikor megláttam, hogy megérkezett a Nivea Q10Plus C energetizáló termékcsaládja, mely két olyan erős antioxidánst is tartalmaz, melyek együttes erővel elősegítik a bőr természetes megújulását és lassítják az öregedést.

A két fő összetevő a bőrazonos Q10 koenzim biztosítja a kollagén szintézisét, aminek köszönhetően a bőrünk sima és feszes lesz. A C-vitamin pedig tudjuk, hogy erős és természetes antioxidáns, így hatékonyan harcol a szabadgyökök ellen, amelyek a bőröregedés egyik legfőbb okozói. Együttesen pedig a fiatalság természetes elixíreként működnek.

Tudtad, hogy a C vitamin tiszta formában növeli az ún. csatornák számát a bőrben? Képzeld ezeken keresztül nagyobb mennyiségű tápanyag és oxigén juthat a bőrünk alsóbb rétegébe, az irhába, ami a bőr rugalmasságát biztosítja. Az arcbőr szerkezete javul, simább, feszesebb lesz, az öregedés és a ráncképződés folyamata pedig lelassul.

Ezekben a termékekben a C-vitamin és a Q10 koenzim hatékony kombinációt alkot, amely védi a bőrsejteket a szabadgyökökkel szemben, segíti a regenerálódásukat és hozzájárul a bőr oxigénfelvevő képességének növeléséhez. Ki is próbálom, hogy mit tudnak, remélem gyorsan látni fogom a változást…:)

https://instagram.com/p/BVjd3xGjtFN/