Divat

Engedd, hogy megérintsen Afrika! Kerekded formákra…:)

Nem minden Anyukának sikerül a megfelelő méretre visszafogyni a szülés után, de nem kell aggódni hiszen ez nem megy egyik napról a másikra, sokszor évek alatt sikerül csak visszanyernünk „ eredeti” testalkatunkat!

Tchibo nemcsak ízletes kávékat és konyhai segédeszközöket kínál a kedves Hölgyeknek…Most egy nagyméretű ruhákból álló kollekcióval egy varázslatos nyári utazásra invitálják a divatoznivágyókat!

Nyito

A kollekció április 29-től elérhető az üzletekben, a képre kattintva megnézheted a teljes kínálatot…

Válaszd ki a testalkatodnak megfelelő trendi földszínű, nyomott állatmintás darabokat, melyekre most a Tchibo dizájnerei ötleteket is adnak, hogy hogyan hord:

Alkatok.JPG

Nézd meg, hogy melyik csoportba tartozol és ennek alapján kezdődhet is a válogatás, a képre kattintva már MOST megrendelheted őket:

Szív formára:

Hosszú felső és 7/8-os nadrág, 9490 Ft

szív forma.JPG

Alma forma:

Női hosszított tunika, 3995 Ft

alma ok.JPG

Körte forma:

Túradszeki, tunika és farmernadrág, 22 985 Ft

Körte forma.JPG

Homokóra forma:

Dzsörzéruha és kötött boleró, 10 490 Ft

homokóra.JPG

Ha nem tudsz beteli a nőies kidolgozású, húzott vagy megkötős ruhákkal, akkor érdemes szemügyre venned az alakformáló hatású fürdőruhákat és csábító fehérneműket, melyek előnyösen hangsúlyozzák ki az alakot és rendkívül kényelmesen érzetet biztosítanak.

fehérnemű.JPGfehérnemű1.JPG

2 női alsó szettben, 2495 Ft és Selyem fényű, nyomott mintás kosaras melltartó, 4495 Ft

Van egy EXTRA TIPPEM is, próbáljátok ki ezt a térd fölötti harisnyát, mely szuper alakformáló és légiesen könnyű érzésről gondoskodik szoknya vagy ruha viselése alatt, ára: 1995 Ft

alakformáó harisnya.JPG