Divat

Engedd szabadon Te is a fenevadat!

Szerintem nem csak én szoktam nap, mint nap elcsábulni egy finom fagylaltra, ami a nyári szezonban azt hiszem nem olyan nagy bűn…:) Hamarosan a Magnum legújabb finomságát is le fogom tesztelni, mert már érzem a fenevadat odabent. Az „Engedd szabadon a fenevadat” címen közös kampányba fogott két népszerű márka, a Moschino és a Magnum. Az extrém megoldásairól ismert divatház kreatív igazgatója és a világ egyik legkeresettebb szupermodellje állatmintás szettekben bátorít a Magnum Dupla jégkrémeivel (Magnum Dupla Málna, Dupla Kókusz, Dupla Csokoládé, Dupla Karamell).

Magnum nyito

A kampány vidám fenevad figuráit szintén a luxus divatmárka legendás animátora, Uli Meyer kreálta; ők a két főszereplővel közös reklámfilmben tűnnek fel, illetve a május 18-i, 70. cannes-i filmfesztiválon, ahol a Moschino X Magnum dizájner táskákat is bemutatták a készítők. A kampány arcának kiválasztása nem volt nehéz: ha különleges, játékos, de mégis merész és vad karaktert képzelünk el, ez Cara Delevingne. „Az élet apró élményeinek örömét szeretem ebben a filmben. Illetve mi más lehetne, mint fantasztikus egy Jeremy Scottal a jégkrémekről készült film? Ínycsiklandó az elejétől a végéig”- mondta a modell.

magnum clara mix

A divatot egy örök merész kísérletezésként értelmező Jeremy Scott által megálmodott bohókásan vad képi világban hozza össze a Magnum Dupla egyszerre krémes és roppanós jégkrémeinek világát a Moschino vidáman vakmerő életérzésével. A tervező elmondta: „A Magnummal való együttműködés a szörnyecskék megalkotásától a film rendezéséig igazi öröm volt. A divat a kifejezés egyik formája, ami örömet okozhat a személyiséged megmutatásával. Nagyon jó az embereknek megadni ehhez a kivitelezés tárházát”.

A Dupla termékekből idén a kókuszos és a málnás ízek is megjelentek Magyarországon. A jégkrémező fenevadakat ábrázoló limitált szériás Magnum X Moschino táskákat IDE KATTINTVA tudod megvásárolni, jó lenne beszerezni egyet, mert nagyon dögös!

Szeretem az ilyen innovatív kampányfilmeket: