Szépségápolás

Erősítsd meg az érzékeny bőröd védekezőképességét!

A Sensibio termékcsaládot már évek óta használom, a H2O Micellás vízük egy csodalemosó, amivel minden nap tisztítom a bőrömet. A micellás technológiát 1995-ben fedezték fel a Bioderma Laboratóriumában, mellyel forradalmasították az arctisztítást és a sminklemosását, ami azóta is töretlenül hódít, hiába jelent már meg hasonló termék a piacon. Koncepciója olyan biológiai innovációra támaszkodik, ami a bőr összetételéhez hasonló hatóanyagot és zsírsav-észtert tartalmaz, ezért is olyan hatékony.

Aktuális kedvenceim!:)

A micellás víz mellett érdemes kipróbálnotok a Bioderma legújabb bőrgyógyászati innovációját a Defensive szérumot is, mely nemcsak 24 órás hidratálást biztosít a bőrünknek, de csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat is, hogy minden nap ragyogó bőrrel tündökölhessünk. A Defensive technológia hialuronsavval és fukóz polimerrel kiegészülve fejti ki a hatását, így dolgozik hatékonyan a külső irritáló faktorok által kiváltott gyulladással és a korai bőröregedéssel szemben. Használatával a ráncok csökkenek és a bőr láthatóan simább lesz. Jól hangzik, ugye?

A termékcsaládnak része még a Defensive nyugtató hatású krém is (érzékeny és száraz bőrre), mely megerősíti az érzékennyé vált bőr védelmét a mindennapi irritáló faktorokkal szemben, aminek két oka lehet: az egyik a biológiai működési zavarból adódó természetes érzékenység, a másik pedig a környezeti és életmódbeli tényezők által kiváltott érzékenység. A Bioderma kutatásai alapján kifejlesztett DEFENSIVE TECHNOLÓGIA mindkét típusú érzékenység esetén megoldást nyújt, mert védelmező antioxidáns hatású, erősíti a bőr barrier (védőréteg) funkciót és megnyugtatja a bőrt. Gazdag textúrája gyorsan beszívódik, puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt.

Ha eljött az ideje, hogy megerősítenéd az érzékeny bőröd természetes védekezőképességét, akkor próbáld ki a Bioderma Sensibio újdonságait!:)

A márka célja, hogy gondoskodjon a bőrünkről és közben a minket körülvevő világot se károsítsa, ezértaz ikonikus H2O Micellás víznek a csomagolása 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül és teljes mértékben újrahasznosítható, valamint biológiailag lebomló formulát tartalmaz.

___