Divat

Érzéki és tetszetős szabásvonalak

Folyamatosan érkeznek az új ősz/téli trendek, melyek azért izgalmasak, mert a változatos divatirányzataival a nők képesek lehetnek napról napra újraértelmezni a stílusukat függetlenül attól, hogy kosztümöt vagy mini ruhát, vastag pulcsit vagy bohókás köntöst hordanak. Fedezzétek fel a Palmers legújabb szépségeit, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek a következő szezonnak:

A Hölgyek továbbra is magabiztosan viselihetik a csipkét és a hálós anyagokat, előnyben részesítve az átlátszó elemeket a fehérneműk és felsőruházatok terén egyaránt – akár még mindennapos viseletre is.

A szabásvonalak kifinomultak, érzékiek és mégis funkcionálisak. A színek tökéletesen illeszkednek a változatos megjelenésekhez és hangulatokhoz.  Az anyagok a magas minőségükkel győznek meg – mert még a legtrendibb fashionista sem akar engedni a kényelemből.

A legutóbbi fehérnemű trendeket nem volt érdemes elrejteni, mely tendencia továbbra is folytatódik. Gyakran egy csipkés melltartó, egy szatén kombiné vagy egy hálós bralette a tökéletes kiegészítése az áhított megjelenésünknek.

Te szoktál fehérneműt villantani?