Gasztro

EUPHORIA vagy WONDER Magnum?!

Jégkrém rajongók figyelem! Én már alig várom, hogy megízleljem őket…

Az új Magnumokat az élmények gazdag és sokszínű világa ihlette, mert az élményeket mindig érdemes megragadni! Az Élmény Expressz a Magnum új, kényeztető prémium finomságait hozta el: megérkezett a Magnum Euphoria Pink Lemonade és a Magnum Wonder Golden Toffee.

Az új ízkombinációkkal a Magnum egyedülálló élményvilágba kalauzol, ahol az ikonikus Magnum jégkrémek az ízek és textúrák új dimenzióit mutatják be, roppanós csokoládéba mártva fedik fel az új ízek és különleges rétegek varázslatos világát.

A Magnum Euphoria Pink Lemonade új kalandra hív. Fedezd fel játékos éned, és ébreszd fel érzékeid egy málna szorbét körülölelő, frissítő citromos jégkrémmel, amit kívül roppanós, pattogó cukorkával és málnaízű cukorkadarabkákkal meghintett fehér csokoládé borít. A Magnum Euphoria Pink Lemonade többféle kiszerelésben érhető el, így pálcikás, mini vagy épp poharas kiszerelésben is kipróbálhatod.

A Magnum Wonder Golden Toffee érzékeidet hívja kalandozásra. A roppanós, arany színű karamelles csokoládéburok karamellizált mandulával lett meghintve, közepén pedig ínycsiklandó karamelles jégkrém bújik meg.

A Magnum arra ösztönöz, hogy idén nyáron bátran vá- laszd az ízlésednek legmegfelelőbb élményt, frissülj fel a játékos Euphoriával vagy lépj be az egyedülálló csodák világába a Wonderrel. Bármelyikért nyúlsz is, az élmény magával ragadó lesz.

A felejthetetlen élmény része természetesen az egyedülálló roppanás is, ami mögött a Magnum 35 évnyi szakértelme és válogatott, prémium minőségű összetevők állnak. A jégkrémeket borító egyedi, roppanós csokoládé gondosan válogatott, fenntartható forrásokból származó, Rainforest Alliance tanúsítványú kakaóbabból készül.

Elérhető kiszerelések:

  • 3 darabos multipack
  • 6 darabos mini multipack
  • pálcikás kiszerelés
  • poharas kiszerelés

___