Szépségápolás

EVEN YOU – Be You. Be Happy.

A boldogság, amit akkor érzünk, amikor álarcok nélkül élünk. Amikor nem színlelünk és nem alkalmazkodunk a külső elvárásokhoz, hanem bízunk saját magunkban. A Betty Barclay EVEN YOU olyan hiteles és magabiztos nők illata, akik hűek maradnak önmagukhoz, boldogságot és erőt sugároznak – függetlenül a szépségideáloktól és a társadalmi nyomástól. Mert nem kell alkalmazkodnunk, változtatnunk ahhoz, hogy tetszeni tudjunk! Akár alacsony, akár magas, telt vagy karcsú, szőke vagy barna, hangos vagy csendes – egy nő tökéletes úgy, ahogy van!

Az EVEN YOU megbízható illatkompozíció a magabiztos megjelenésért. A citrusfélék jegyei egy csipetnyi édes narancs és neroli jegyekkel pozitív energiát adnak a nap magabiztos indulásához. A friss frézia, a púderes írisz és az érzéki rózsa árnyalatai adják ennek az illatnak nőies karakterét. Alapját balzsamos tonkabab, meleg borostyán és fehér pézsma jegyei alkotják.

Ragyogó dizájnja a formájával és a merész Coral Pink és arany színösszeállításával a nőies és modern illatot is vizuálisan megtestesíti. A gyönyörű palackot arany felirat díszíti, a feltűnő rózsaszín kupak peig erőteljes üzenetet közvetít az erős és autentikus nők számára. A ragyogó megjelenés miatt a Betty Barclay EVEN YOU illat tökéletes kiegészítője lesz minden fürdőszobának!

A Betty Barclay EVEN YOU illat és a hozzá tartozó ápolószerek 2024. márciusától kerülnek a boltokba.

___