Gyerek, Lifestyle

EXAGE BEAUTY – a fájdalmas és drasztikus arckezelések helyett!

Az új beauty termékcsaládom

Abba a női kategóriába tartozom, akik hisznek a természetes szépségápolásban és azokat a beauty kezeléseket választják, melyekkel elkerülhetőek a drasztikus átváltozások. Úgy gondolom, hogyha a bőrünk megkapja a megfelelő tápanyagokat és azokat el tudjuk juttatni a megfelelő rétegekbe , akkor már nyert ügyünk van. Nemrég találtkoztam az EXAGE BEAUTY termékcsaládjával, melyek pont azokat az értékeket képviselik, amikben én is hiszek, ismerjétek meg őket. Ez egy több lépéses arcápolás rutin, mely regenerála, fiatalítja és intenzíven táplálja a bőrt, így számos probléma hatékony kezelésére alkalmas. A látványos  eredmények elérése érdekében szezonváltáskor, egy hónapig, naponta 25-30 percen keresztül kell ismételni, aminek a következtében a bőrünk egy teljes megújuláson megy keresztül.

A 3 lépéses arcápolási rutin első lépéseként vigyük fel az EXAGE O4 OXI magas koncentrációjú arcpermetet, mely egy igazi elixír a bőrnek. 36%-os és 4 atomos oxigén tartalmának köszönhetően ott és abban a mennyiségben bomlik le a bőrben, ahol és amennyire a sejteknek szüksége van. A szöveteinkben raktározott oxigén szintje az életkor előrehaladtával csökken, szóval ahhoz, hogy üde és ragyogó bőrrel tündököljünk szüksége van extra támogatásra. Ez egy gyorsan felszívódó formula, szóval már jöhet is a következő lépés.

Az EXAGE Essential Lux gél Béta-glükén tartalmának köszönhetően olyan folyamatokat indikál a bőrben, mintha az megsérült volt. Ez azért fontos, mert ilyenkor beindul a saját testünk öngyógyítási folyamata és aktívan elkezdi termelni a bőrünk azt a kocsonyás alapállományt és kollagént, melyek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a feszesítésben, illetve a ránctalanításban. Ennél a lépésnél célszerű bevetni a EXAGE SAFE LASER-t is, melyek kombinációja a világon egyedülálló hatással bír a non invazív és gyógyszermentes fiatalításban és gyógyításban, sőt, eredményei akár túl is szárnyalhatják a fájdalmas és hosszas szépészeti beavatkozásokat. A lézerről részletesen is írtam Nektek, olvassátok el a cikkemet!

Ezt a gélt egy vékony rétegben kell felvinni a bőrre, majd a lézer segítségével, apró pontszerű áthelyezéssel mozgatni (nem húzogatni) az izmok vonalát követve. A hatékony eredmények elérése érdekében napi rendszerességgel érdemes használni, melynek következtében a bőrünk üdébb külsővel tündökölhet.

Végül, utolsó lépsében kell alkalmazni a EXAGE Hydra Lux krémet, mely egy gazdag hidratáló formula, benne tápláló olajokkal és 3 féle peptiddel – az egyik a mimikai ráncokért felel, a másik a vízegyensúly fenntartását biztosítja, a harmadik pedig az érzékeny, rozáceás bőrt erősíti. Ezt a formulát reggel és este is bemaszírozhatjuk az arc-nyak és dekoltázs területeire, a hatás garantált lesz, a bőr pedig hálás és ezáltal feszesebb, simább, hidratáltabb.

Az EXAGE beauty rendszere életkortól függetlenül alkalmazható pattanásokra, gyulladásokra, ráncokra, a bőr feszességének visszanyerésére, pigmentfoltokra vagy akár hidratálásra is. Ha szeretnétek bővebben is informálódni a termékekről, akkor keressétek fel az EXAGE weboldalát és ismerjétek meg őket!

___