Lifestyle

Falfestés színnel, lélekkel…

Remélem Ti is szeretitek évről-évre szépítgetni a lakásotokat, amihez valamikor elég 1-1 kiegészítő is, de valamikor érdemes nagyobb lélegzetvételű dolgokba is belevágni. A falak festését célszerű 2-3 évente elvégezni, nálunk legalábbis szükségszerű, hiszen a gyerekek utáni kéznyomokat és egyéb foltokat sokszor képtelen vagyok eltűntetni a falakról.

2018-ban nemcsak a divatban, de a lakberendezésben is hódítanak a fagylaltszínek, azaz azok az árnyalatok, amelyek a fagylaltos pult gazdag színpalettáját adják vissza. A friss és üde színtrend azoknak is kedvez, akik nehezen teszik le a voksukat egy-egy szín mellett, hiszen ahogy a fagyisnál sem kell egyetlen ízből választani, így a lakást, de még egy szobát sem muszáj egyetlen árnyalattal kifesteni. A színek szuperül kombinálhatók is egymással, mindent csak a saját ízlésvilágunknak megfelelően kell kiválasztani és mixelni.

A Poli-Farbe hazai tulajdonú festékgyár tapasztalatai szerint az otthonszépítésre való igény és az egyéniség kifejezése a fiatalok körében is egyre népszerűbb, miközben a lakberendezés és a DIY elképzelések saját kezű megvalósításának tekintetében növekszik a vállalkozói kedv minden korcsoportban. A festékgyár erre a piaci visszajelzésre alapozva olyan fejlesztéseken és innovatív termékek létrehozásán dolgozik, amelyek azon túl, hogy a szakemberek munkáját segítik, a hobbifelhasználók szárnypróbálgatásait is támogatják.

Az idei év meghatározó termékfejlesztése a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték, amely 100 szennyeződésnek is ellenáll: nemcsak mosható, de dörzsölhető is, így a legjobban igénybe vett falak – előszoba, konyha, gyerekszoba, étkező – épsége és szépsége is időtállóbb. Az innovatív falfesték olyan szennyeződésekkel szemben is megoldást, mint például a zsír-, olaj-, kávé- és vörösbörfoltok, de a csokoládé-, a mustár-, a sárpacnik vagy éppen a ceruzarajzok sem fognak ki rajta. A latexfesték további előnye, hogy penészálló bevonatot képez a felületen, így a magas páratartalmú helyiségek festésére is kiválóan alkalmas. Ez a latexfesték jelenleg 30 színben érhető el, így szerintem mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Ha ez tényleg így működik, akkor szerintem sok háztartás kedvence lesz…:)

Keressétek fel a Poli-Farbe weboldalát, ahol részletesebben is megismerkedhettek a termékekkel!