Szépségápolás

FAQ Swiss – a bőrfiatalítás teljesen új korszaka!

Már többször is írtam Nektek a FOREO termékeiről, amiket nagyon szeretek és minden nap hatékonyan vesznek részt a bőrápolási rutinomban. Ez a világvezető beauty-tech vállalat hosszú évek óta úttörő szerepet tölt be a technológiai fejlesztések terén és most újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis életre keltette a FAQ™ Swiss márkát, amelynek termékei a bőrfiatalítás teljesen új korszakát vetítik előre.

FAQ Swiss

Svájc az egyik legismertebb és leginnovatívabb biotechnológiai központ a világon. A FAQ by FOREO születését is az itt megalkotott innovatív technológiák inspirálták. A sejtes és biomolekuláris eljárások termékekbe való beépítésével a két márka a világ egyik legjelentősebb fúzióját hozta létre az otthoni használatra fejlesztett professzionális eszközök piacán. Mind a FOREO, mind a FAQ™ Swiss azt a küldetést tűzte ki célul, hogy bárki számára elérhetővé tegye a prémium technológiás eljárásokat, az otthon kényelméből, ami szerintem egy csúcsszuper megoldás bármilyen bőrápolási trendről is beszélünk.

FAQ Swiss

Mindkét márka a fogyasztók egészségének és mindennapi életének javítására összpontosít. Ez azt jelenti, hogy a FOREO és a FAQ™ Swiss termékei nem csupán a szép bőrkép elérésében segítenek, hanem olyan egészséges folyamatokat indítanak be a szervezetben, amelyek, mintegy mellékhatásként teszik gyönyörűvé a külsőt.

A FAQ™ Swiss az anti-aging szakértője, amely a svájci know-how-t kombinálja a luxussal, míg a FOREO a mindennapi bőrápolási rutinok vezető márkája. “Régebben azt mondták, hogy a legjobb bőrfiatalító eredmények eléréséhez szakemberhez kell fordulnunk. A FAQ™ Swiss-nél úgy döntöttünk, hogy mi leszünk azok, akik megdöntik ezt a tévhitet, világszerte, mindenki számára elérhetővé tesszük a professzionális öregedésgátló kezeléseket. Végső soron lehetővé tesszük, hogy az otthon kényelméből bárki magabiztosan használhassa ezeket a technológiákat. Több mint hét évet töltöttem olyan termékek kifejlesztésével, amelyek megoldást jelentenek a különböző bőröregedési problémákra. Most bemutatjuk a FAQ™ 100 és FAQ™ 200 kollekciót és még számos innovációt.mondta a FOREO & FAQ™ Swiss alapítója, Filip Sedic.

FAQ Swiss

AZ INNOVÁCIÓ A FAQ™ 100 TERMÉKCSALÁD MÖGÖTT

  • EMS-PRO – a rendszer alacsony feszültségű elektromos stimulációt használ, amely sejtszinten tükrözi tested saját elektromos áramait, hogy tonizálja az arcizmokat, lágyítsa a durva vonalakat és megőrizze a feszes, fiatalos megjelenést.
  • POWER-RF – a készülék által használt nem invazív technológia alacsony energiájú hullámokat használ a mély bőrréteg felmelegítésére, serkenti a kollagént és az elasztint, hogy láthatóan feszesítse és eltüntesse a ráncokat az azonnali formás sima és kontúros megjelenésért.
  • T-SONIC PULZÁLÁS – A T-Sonic pulzálása gyengéden masszírozza, ellazítja az arcizmok feszültségét, kisimítja a finom ráncokat, csökkenti a puffadást, valamint javítja a véráramlást és a bőrápoló felszívódását a ragyogás érdekében. Ugye, hogy milyen jól hangzik?!
  • LED -PULSE FÉNY – A pulzáló LED-fény mélyebbre hatol, mindent kezel a pigmentációtól, a finom vonalaktól és pattanásoktól a rosaceáig, a pókvénákig és az egyenetlen bőrtónusig, maximális erőt ad minden bőrfiatalító kezeléshez.
  • ANTI-SHOCK RENDSZER – egy intelligens integrált rendszer pásztázza a bőrt és beállítja az EMS elektromos áramát, emellett egyenletesen tartja a rádiófrekvenciás hőt, hogy elkerülje az elektromos vagy hősokk kockázatát. Maximális hatékonyság és biztonság minden bőrtípus számára.
FAQ Swiss

FAQ™ MANUKA HONEY PRIMER

Ez az igazi manuka tápanyagban gazdag, mézből készült primer puhítja a bőrt és fokozza annak rugalmasságát a természetesen ragyogó arcbőrért. Alkalmazása végtelenül egyszerű, csupán fel kell vinni egy vékony réteget a tiszta, száraz bőrre, majd használni az FAQ™ eszközt, vagy masszírozd be az ujjbegyeiddel, amíg teljesen fel nem szívódik.

Nézzük meg részletesen, hogy hogyan használható az eszköz a mindennapokban:

1) ÜZEMELD BE A KÉSZÜLÉKET – regisztrálj a FAQ™ Swiss alkalmazáson keresztül a garanciával, majd oldd fel az eszközt.

2) VIDD FEL A PRIMERT – győződj meg arról, hogy a készülék és az arc/nyak területed tiszta és száraz. Ezután egyenletesen vidd fel a FAQ™ P1-primert az arc/nyak minden kezelni kívánt területére egy vékony rétegben.

3) VÁLASZ KI A KEZELÉST – nyomd meg az univerzális gombot a FAQ™ 102 bekapcsolásához. Állítsd be az EMS-t és az RF-et a + és – gombokkal, a LED-et pedig a LED gombbal. Az alkalmazáson keresztül könnyedén elérheted az irányított kezeléseket és további lehetőségeket is.

4) FIATALÍTÁS – finoman nyomd a készülék alját a bőrödhöz, majd csúsztasd körkörös mozdulatokkal a készüléket az RF kezelésnél vagy egyenesen felfelé az EMS kezelésénél az arc minden kezelni kívánt területén.

FAQ Swiss
Már az első használattól kezdve bizonyított a hatása

ÖSSZEFOGLALVA A KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT HATÁSAI:

● Már az első használattól kezdve 12%-kal csökkenti a ráncokat

● Már 2 hét alatt jelentősen javítja a bőr feszességét

● Már az első használattól kezdve 45%-kal növeli a bőr hidratáltsági szintjét

● Már az első használattól kezdve jelentősen csökkenti az egyenetlen bőrtónust és a bőrpírt

● Már az első használattól kezdve jelentősen, 15%-kal minimalizálja a pórusokat

Még nem próbáltam a készüléket, de a leírások alapján egy csúcsszuper újdonságról van szó, ami rendkívül hatékonyan kezelheti a bőrünket. Ezt a FAQ™ 101 és 102 készüléket és a FAQ™ MANUKA HONEY PRIMER-t a Notino webshopjából tudjátok megrendelni.

___