Divat

Fedezd fel a francia riviéra elegáns stílusát!

Remélem már Ti is felfedeztétek az új trendeket, amik közül idén a csíkos minta lesz az új, visszatérő őrület. Az Answear.hu Stripes Vibes fantázia névre keresztelte a kollekcióját, melyet a vibráló csíkok inspiráltak, hogy mindenkit vakációs hangulatba hozzanak. A kollekció a francia riviéra elegáns stílusát és a mediterrán strandok báját idézi. Az alap árnyalatokat a fehér, a kék, a gránát és az élénk vörös adja, melyeket kedvünk szerint mixelhetünk. Ezek a minták önmagukban is nagyon hangsúlyosak, de a mix ‘n’ match szabályai szerint akár virágmintával vagy pöttyökkel is kombinálhatjuk őket.

Képen balról: Answear ruha – 11.990 Ft, Answear ing – 8990 Ft, Answear nadrág – 10.990 Ft, Answear ingruha – 9990 Ft, Answear táska – 4790 Ft, Medicine top – 8990 Ft

A szabásvonalak tekintetében sokszor visszatérnek az ötvenes évek (főleg az overálok és a ruhák tekintetében), de természetesen a modern formatervezés is hangsúlyos. A magas derekú nadrágok, térd alatti szoknyák, egyberuhák is a múltból tértek vissza, hogy újra hódító útra induljanak a divat világában. Az ilyen karakteres mintákat valaki csak kiegészítők formájában szereti belecsempészni a ruhatárába, így Nekik érdemes azokat szemügyre venni.

Ebben a stílusban szoknyák, felsőrészek, blúzok és kiegészítők egyaránt megvásárolhatóak. A sima szövetek, hímzések, övek és izgalmas színek keveréke tökéletes megoldás azoknak a nőknek, akik bátran vállalják fel a nőiességüket és merészen játszanak a divattal. Az extrémebb stílust kedvelőken őket szemezgettem:

Képen balról: Answear nadrág – 10.990 Ft, Medicine szoknya – 11.990 Ft, Answear nadrág – 8990 Ft, Answear blúz – 9990 Ft

Ha még mindig nem kaptatok elég inspirációt, akkor ez a kis kampány videó biztosan meghozza a kedveteket…:)

A fenti termékeket az Answear.hu webshopjából válogattam össze, ahonnan Ti is könnyedén és gyorsan meg tudjátok rendelni a fenti ruhákat és kiegészítőket!