Szépségápolás

Fedezd fel a nyári Tangle Teezer kollekciót!

Korábban nem is gondoltam volna, hogy a különleges kezelést igénylő hajúak számára már a haj kifésülése is komoly problémát okozhat, egészen addig, ameddig ezt a lányaimnál meg nem tapasztaltam. Már vagy egy tucat fésűt kipróbáltunk, amikor megtaláltuk a Tangle Teezer hajkeféit, melyek megoldást kínáltak a nehezen fésülhető hajuk számára. Már többféle modellt is beszereztünk és most a nyári újdonságok között is vannak kedvenceim, ismerjétek meg, hogy miért olyan szuperek.

Tangle Teezer
Fedezd fel az új, nyári kedvenceket!:)

Kezdeném az abszolút kedvencünkkel, a Large Wet Detangler hajkefével, mely kellemes pasztell Bubble Gum árnyalatával garantáltan feldobja a fésülködés pillanatait. Szupernagy méretének köszönhetően ez a tökéletes gubancbontó hajkefe a sűrű, göndör és hosszú hajhoz. Használható a kondicionáló termékek nedves hajon való eloszlatásához vagy a hajmosás utáni kibontáshoz. A kétrétegű fogak gyengéden, mégis hatékonyan haladnak végig a sérülékeny nedves hajon, a haj védelmét és a töredezés minimálisra csökkentését szem előtt tartva. A speciálisan kialakított nyél pedig gondoskodik arról, hogy a hajkefe a rutinod során végig stabilan a kezedben maradjon. Még a gyerekeknek is kézre áll, nagyon szuper. (Ajánlott fogyasztói ára: 5999 Ft)

Tangle Teezer
Táskabarát méretének köszönhetően tökéletes kiegészítő a nyári nyaralásokhoz

Nyárra a kisebb, a ragyogó zöld árnyalatú Mini Wet Detangler hajkefét ajánlom, tökéletes kiegészítő utazáshoz, nyaraláshoz. Kis mérete azonban ne tévesszen meg, hiszen a 325 darab, két rétegű fogazatának köszönhetően gyengéden mégis hatékonyan fésüli ki a törékeny, vizes hajat. Ezáltal óvja a haj szerkezetét és a haj töredezésének mértéke is csökken. Táskabarát mérete révén könnyedén magaddal viheted, így a törékeny, nedves hajkorona biztos kezekben lesz még a medence partján is. Speciális kialakítása könnyed alkalmazást biztosít, így hamar hajápolási rutinod részévé válik. Minden hajtípus számára ideális. (Ajánlott fogyasztói ára: 4499 Ft)

A többszörösen díjnyertes Tangle Teezer Original hajkefe egy elragadó pasztell rózsaszín árnyalatban tért vissza a nyárra. Kétfázisú fogainak köszönhetően nem húzza a hajat, fájdalom- és töredezésmentes fésülködést tesz lehetővé, miközben a haj számára puha, selymes és fényes végeredményt nyújt. Amíg a hosszú fogak kibontják a gubancokat, addig a rövidek simává varázsolják a kutikulát. Használhatod nedves és száraz hajon is! (Ajánlott fogyasztói ára: 5149 Ft)

Tangle Teezer
Az egzotikus stílus kedvelőinek

Az egzotikus stílus kedvelőinek ajánlom a Tangle Teezer Mini Original hajkefét! A mérete ellenére ugyanolyan hatékony a gubancok kibontásában, mint a normál hajkefék. Kis helyen elfér és méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a gyerekek kis kezéhez is. A kétfázisú fogazatának köszönhetően fájdalommentesen bontja ki a hajból a gubancokat. Alkalmazható nedves és száraz hajon is. A lányaim nagyon szeretik ezt a fazont. (Ajánlott fogyasztói ára: 4449 Ft)

Tangle Teezer
A trendi hajformázáshoz ajánlom!

A Tangle Teezer Tupírfésű vibráló pink és fekete színével egy igazi nagy dobás! Egy volumennövelő hajkefe, amely minden hajtípusnak és hajhossznak magasságot, textúráltságot és hosszan tartó volument kölcsönöz. Ez az én kedvencem, szuperül lehet vele formázni a hajat. Használatával a tupírozás gyorsabb és könnyebb. Gyengéden bánik a hajjal, minimalizálva a sérüléseket. Hajkímélő, mert a fogak egészen mélyre hatolnak a leválasztott szakaszokba anélkül, hogy a hajszálak- hoz tapadna, amely könnyebbséget okoz a tupír eltávolításánál. Használhatod akár minden nap, ha egy kis volument kölcsönöznél a hajkoronádnak, de akár olyan alkalmakra is, amikor egy igazi “hűha” érzést szeretnél elérni. (Ajánlott fogyasztói ára: 4299 Ft)

Érdemes szemezgetnetek az újdonságokból, mert csúcsszuperek!:)

___