Gyerek

Fedezd fel az építőkockák legújabb generációját, az Engino-t!

Nagyon izgalmas újdonsággal készültem Nektek, amit a Lányok és a Fiúk is imádni fognak!  Az egyik legjobb barátnőm kisfiának a szülinapjára kerestem meglepetést és így bukkantam rá ezekre a fantasztikus játékokra, amit Nektek is érdemes megismernetek! Már most felhívnám a figyelmeteket, hogy a cikkemben bemutatott játékok 2018.11.20.-12.11-ig szuper kedvezményekkel lesznek elérhetőek, így az általam megjelölt árak még az eredetiek.

Az Engino egy olyan építőjáték, amely forradalmian új építőelemekkel bírja a gyerekeket az alkotásra. Az elemeket nem csak egymás tetejére lehet illeszteni, hanem több irányba is építkezhetnek vele. Ha egy adott építőelem nem elég hosszú, akkor egy másik elem segítségével meg is lehet növelni a hosszát, de akár egymással is kombinálhatóak a különböző szettek, így folyamatosan bővíthető a kollekció. A játékhoz nyomtatott útmutatók és online alkalmazások is megtalálhatóak, ahol 3D-s építési útmutatók is a rendelkezésünkre állnak.

A kollekciókban kifejezettem fiús és lányos szettek is elérhetőek, melyek közül első körben a férfiasabb darabokat szeretném Nektek részletezni. Az Inventor motorok, autók, munkagépek és repülők igazi pasis szettek, melyekkel élmény játszani. Egy doboz tartalmából nem csak egy modell megépítésére van lehetőség, hanem a fantáziájuk szerint alkothatnak a gyerekek. Megépíthetik az összes lehetséges járművet, de a saját egyedi alkotásaikat is elkészíthetik vele.

Képen balról: Autós 16 az 1-ben szett – 8990 Ft, Légi járművek 16 az 1-ben szett – 8900 Ft, Ipari járművek 4 az 1-ben szett – 2990 Ft, Motorok 16 az 1-ben szett – 8990 Ft

A Discovering Steam szettekkel a tudományok világát fedezhetik fel a nagyobbak. Megimerhetik a tudományos felfedezéseket, törvényszerűségeket, kisérletezhetnek, feladatokat oldhatnak meg, amihez rengeteg hasznos útmutató is társul. Ezekben a játékokban is munkafüzetek is lapulnak, melyek leírásával egyszerűen lehet kísérleteket elvégezni, így még könnyebben meg lehet érteni bizonyos fizikai törvényszerűsgeket. A termékcsaládban kaphatóak napelemmel működő modellek és  motorizáltak is.

Képen balról: Architecture szett – 54.990 Ft, Mechanics szett – 8990 Ft, Amusement Park szett – 64.990 Ft, Simple Machines szett – 20.990 Ft

A motoros szettekben egy motort is találunk, melyet hozzá lehet építeni az elkészült alkotáshoz, így akár életre is kelthetjük azt. A mozgó alkatrészek segítségével sokkal izgalmasabb a játék és más építőjátékokhoz képest több kreativitást és kombinációs lehetőséget rejtenek magukban.

Képen balról: 120 az 1-ben építőjáték – 26.990 Ft, 90 az 1-ben építőjáték – 20.990 Ft, 50 az 1-ben építőjáték – 16.990 Ft, 30 az 1-ben építőjáték – 11.990 Ft

A legkisebbeknek a Qboidz játékok egymásra rakható blokkjait ajánlom, melyeket könnyű összecsatlakoztatni és egyszerű felépíteni. A színes kockák arra ösztönzik az óvodás gyerekeket, hogy kognitív és motorikus készségeiket szórakoztató és kreatív módon fejlesszék. A játék a legújabb pedagógiai elveken alapul, amelynek célja, hogy a gyerekek idejében megszerezzék a technikai készégeket és ismereteket. A modellek különböző nehézségi szintűek, érdemes az egyszerűbbtől a nehezebb modellek kirakása felé haladni. 🙂

Képen balról: Aranyhal 2in1 szett – 3590 Ft, Traktor 4in1 szett – 5390 Ft, Krokodil 2in1 szett – 3590 Ft

Kifejezetten lányoknak készültek az Inventor Girl különleges színvilágú szériái. Az 5-10-20-30 db-os szettek segítségével elkészíthetik a legváltozatosabb játékokat ugyanazokból az elemekből. Minden szett kombinálható egymással, így ez is egy szuperül bővíthető újdonság, mely amellett hogy szórakoztató, fejleszti is a gyerekeket.

Képen balról: 5in1 szett – 2590 Ft, 10in1 szett – 4290 Ft, 20in1 szett – 8490 Ft, 30in1 szett – 14.490 Ft

Az Engino márka portfóliójában még számtalan izgalmas modellel találkozhattok! Fedezzétek fel őket a Játéksziget üzleteiben vagy online a webshopjukban.