Gyerek

Fedezzétek fel Ti is az Agymanó Játékboltját!

Már nagyon régóta a budaörsi Salus üzletében vásárolunk és közben a mellette lévő Agymanó játékboltba is mindig betérünk, ahol rengeteg izgalmas felfedezni való dolgot találunk. Nem is értem, hogy eddig miért nem osztottam meg ezt az infót Veletek, egy rendhagyó kis játékbolt lakozik budaörs szívében, ami tulajdonképpen egy Készségfejlesztő Studió is.

A kedvencem, hogy a játékokat ki lehet próbálni, ezért Lilivel nehéz gyorsan végeznünk, szuper újdonságokra bukkanunk, már csak azt nehéz megállni, hogy ne vigyünk mindent haza magunkkal. Már többször is vásároltam az üzletben, magunknak és ajándékba meglepetéseket is. Imádtam, hogy mindig személyre szabott tanácsadást is kaptunk, nagyon kedvesek a kiszolgálók, tényleg mindenben segítenek. Szeretném ha egy kicsit részletesebben is megismernétek a termékeiket, ezért néhányat most külön be is mutatok.

Kezdjük a sort a legkisebbekkel, akiknek a Janod, Liliputiens, Vilac márkák közül válogathatunk. Igazából 1 éves kórtól ajánlják a termékeket, de akinek fejlettebb a babája, Ő már előbb is elkezdheti a játékok felfedezését. Nagyon kidolgozottak, informatívak, fejlesztőek és minőségiek a termékek, szerintem generációk is felnőhetnek rajtuk.

Elsőre egyébként a plüssök vonzották be a kislányomat a játékboltba. Elképesztő, hogy mennyi van belőlük otthon a gyerekszobában, de valahogy, egy új mese vagy új élmény kapcsán mindig szükség van egy újabbra. Remélem ez másnál is így van, mondjuk tényleg cukik…:)

Nézzük tovább a termékpalettát, itt vannak például a Big Jigs kreatív fajátékok, melyek közel 2000 féle termékkel szórakoztatják a kicsiket (6 hónapos kórtól 3 évesig). A fiúknak ajánlom a közlekedős játékokat, ahol nemcsak vonatos pályarendszereket, hanem kisautós úthálózatokat, kalózhajót, kerti házat, farmot és még sok más izgalmas dolgot építhetnek. A lányosabb kategóriában találhatunk pénztárgépet, főzős kiegészítőket, újjbábúkat, zenés hangszereket és még sok más érdekességet.

Igazából a játékbolt telis tele van olyan játékokkal, melyek fejlesztik a megfigyelő készséget, a logikát, a beszédkészséget, matematikai érzéket, memóriát. Olyan márkák közül válogathatunk, mint a :

  • Granna – a társasjátékok specialistája
  • Smart Games – a díjnyertes logokai okosjátékok, felnőtteknek is
  • Orchard – oktató és fejlesztő játékok, 2 éves kortól 12 éves korig
  • Think Fun – képességfejlesztő játékok
  • Brainbox – memóriafejlesztő, ismeretterjesztő játékok
  • Bruder – miniatűr járművek (mezőgazdasági és erőgépek – traktorok, kukásautók, dózer, markoló)

….egy egész nap sem lenne elég, hogy bemutassam az összes terméket és márkát, ezért arra bíztatlak Titeket, hogy menjetek el és nézzétek meg Ti is személyesen az Agymanó Játékboltját (volt Gulliver épülete a Salus Gyógypont Áruházában), mert nem fogtok csalódni!:)