Szépségápolás

FEELS LIKE SUMMER

2016 óta sugároz tiszta nyári hangulatot, minden évben más és más stílusos koncepcióval a Feels like Summer illata. Az s.Oliver Fragrances pedig bebizonyítja, hogy tökéletes érzéke van a trendekhez: a szezonális női illatok között minden évben abszolút vezető újdonságokat dob a piacra. Tavaly az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2022 volt a legkelendőbb újdonság a dm-nél, és az első tíz hét után teljesen elfogyott. Az idei illat folytatja a tavalyi, azonos nevű kiadás sikerét – és új nyári hangulatot áraszt illatkompozíciója és a hozzáillő dizájn révén: ezúttal a trópusi esőerdő lélegzetelállító szépsége az, ami az igazi kalandvágyat felébreszti.

A FEELS LIKE SUMMER finom, rafinált koktél kellemes gyümölcsös és virágos jegyekkel. A leheletnyi grépfrút, zöld menta és lédús körte pezsdítő mangóval, lágy pünkösdi rózsával és elbűvölő jázminnal kombinálva a szantálfa és a cédrus fás, érzéki bázisán egyedülállóan egzotikus illatot alkot, amely úgy simogatja a testet és a lelket, mint a meleg napsugarak. Nyári illat 100 százalékban vegán receptúrával, állati összetevőket és állati eredetű anyagokat egyáltalán nem tartalmaz – az extra nyári könnyedségért!

Csomagolása már első látásra nyári frissességet sugároz: a trópusi virágok és a pompás papagájok az esőerdő látványát is elhozzák a fürdőszobád polcára. Az élénk színösszeállítás összetéveszthetetlenül ragyogó kontrasztot teremt: a virágok és a papagájtollak élénksárga árnyalata a háttér türkizkék színátmeneteivel találkozik – egyedülállóan egzotikus hatást keltve! A vegán szimbólum az s.Oliver Fragrances idei szezonális illatának dobozhátoldalán is megtalálható.

Hozd el a nyarat otthonodba most!

Nekem is minden évben nagy kedvencem!

___