Szépségápolás

FEELS LIKE SUMMER

A friss virágos mező finoman illatozó virágai felélesztik a vágyakozást a nyár és nap után – ezt jelenti az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER limitált kiadása. Romantikus pünkösdi rózsa és fehér őszibarack a tenger friss lehelletével telítve; az illat ellenállhatatlan kísérője lesz az idei nyárnak.

S.Oliver

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fő jegye a bergamott, a lótuszvirág és a tenger kellemesen friss felütésével indítja az illatok játékát, amely a lágy nyári szellőre emlékeztet és feléleszti életörömöt. A nőies szívjegyben a pünkösdi rózsa, az őszibarack virág és a rózsa adnak egymásnak randevút, és a viselőjét messzire nyúló virágmezőre csalogatja egy romantikus picknikre. A szantálfa, cédrus és mósusz lágy alapjegyei a jól megérdemelt fagylalt illatélményét ébresztik fel, ami megkoronáz egy boldog napot.

S.Oliver

Az s.Oliver Fragrances 2016 óta nyűgözi le a fiatal nőket a FEELS LIKE SUMMER csábító, limitált nyári illataival, melyek minden évben új trendtémához kapcsolódnak. 2021 az újra feledhetetlen nyárra csalogató végtelen virágmezők frissítő könnyedségének illata!

Csomagolása éppolyan virágos és nyárias, mint amit rejt: Az illusztratív jellegű fehér őszibarack virágok játékos, nyári fényt adnak az üvegnek és a dobozának. A ragyogó fehér virágok színben erősen kiugranak a mentazöld háttérből. Összetéveszthetetlen külsőről gondoskodnak a fénylő sárga árnyalatok! Most első alkalommal látható az s.Oliver Fragrances idényillata dobozának hátoldalán a „Vegán” bélyeg, ami a 100 százalékban vegán kölnivizet jelenti és ezáltal egy okkal több a gondtalan nyári életérzésre.

A teljes virágpompában tündöklő nyár egyetlen üvegben – ezt jelképezi az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2021-es limitált kiadása. Ajánlott fogyasztói ára: Eau de Toilette – 6335 Ft/30ml.

___