Lifestyle

Fehér fogak, friss lehelet – a rágózás önbizalmat ad! NYERJ menő Orbit ajándékcsomagot!

Ugye már Te is tapasztaltad, hogy bármilyen kapcsolatteremtésről is beszélünk, az első benyomás rendkívül meghatározó. Érdekes kutatások is bizonyítják, hogy az összes érzékszervünk másodpercek alatt képes a kapott információkból egy összebenyomást kialakítni, amit befolyásolhat a ruházat, egy gesztikuláció, a bőr ápoltsága, de legfőképpen a mosoly látványa és a fogak épsége, ami egyből szembetűnik és sokat elárul egy ember igényességéről.

Smile-Close-Up-Print-Copy

Nem is gondolnánk, de a száj és a fogak ápoltsága mellett a friss leheletünkre is külön oda kell figyelnünk, mert az étkezés során és után a szájban felszaporodó baktériumok kellemetlenné tehetik azt. Ugye Te is úgy gondolod, hogy nincs kellemetlenebb, mint egy megbeszélésre, egy állásinterjúra vagy akár egy randevúra kellemetlen szájszaggal érkezni?! Szerintem nagyon ciki és érdemes tenni is ellene! Sajnos nem mindig van lehetőségünk fogatmosni, viszont egy cukormentes, mentolos rágógumi mindig a kézünknél lehet, melynek illata már önmagában közömbösíti a kellemetlen szagokat, de ami még fontosabb, hogy a fokozott nyálképződés miatt csökkenti a baktériumok számát a szájüregben, ami egyébként a fogak fehérségének a megtartást is segíti.

Már rengeteg féle és fajta rágógumi közül válogathatunk, amik közül soknak a kiszerelése szuperül személyre is szabható. Itt van például az Orbit autós, dobozos csomagolása, ami annyira praktikus, hogy nem hiányozhat a kocsinkból! Felszerelésének köszönhetően egyből kéznél van vezetés közben, így elkerülhető a táskában való keresgélés és a kósza rágódarabok menetelése és beragadása is a kocsiban! A hölgyek és a férfiak vezetési szokásai és kocsijának a belseje merőben különbözik egymástól, amihez készítettem Nektek egy kis inspirációs körképet….:)

2017-02_nora_orbit_1200x700_jav3-2

A Hölgyek kocsija telis tele tud lenni izgalmas meglepetésekkel, csillogó csodákkal, színes kiegészítőkkel, amihez ha már gyermek is társul a hátsó ülésen, akkor egy komplett utazó karavánná is tud alakulni a járművünk. Ebben az őrületes fennforgásban praktikus, ha minden a helyén van, így azt gondolom, hogy az Orbit autós kiszerelése csak könnyíteni fog a helyzetünkön. Egy nő, Anyuka számára a magabiztosság nélkülözhetetlen, ezért a friss leheltre is kellő figyelmet fordít, amihez szintén jó megoldás egy finom, mentolos, ráadásul cukormentes rágógumi elfogyasztása.

2017-02_nora_orbit_1200x700_jav3-

A férfiak egyik kedvenc játékszere az autó, ezért ők a nőkkel ellentétben nem mint használati tárgyat kezelik azt, hanem inkább, mint egy kis kincs, a szemük fénye, ahol mindig makulátlan tisztaságnak kell lennie és amiben az autós kiegészítők is körültekintő helyet kapnak. Az Ő esetükben nem a termék praktikus kiszerelésére hívnám fel a figyelmet (de természetesen ez az Ő esetükben is helyénvaló!), hanem arra a tényre, hogy a rágózás segít a vezetés közbeni stresszhelyzetek kezelésében, ami bizony a csúcsforgalomban nélkülözhetetlen lehet!

2017-02_nora_orbit_1200x700_nyerj-jav4

Összefoglalva rengeteg jótékony hatása van a rágózásnak –  tisztán tartja a fogainkat, kellemes leheletet biztosít, segít a szájhigiénia megőrzésében, a koncentrációban, a stressz oldásában, és a káros szenvedélyekről való leszokásban is. Ha Te is szeretnél NYERNI egy Orbit ajándékcsomagot a legújabb termékekkel és meglepetésekkel, akkor csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD az ilovemom facebook oldalát és OSZD MEG ezt a posztomat!

2. Írd meg nekem facebook vagy blog kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy számodra melyik az az első benyomás, ami meghatározó egy új találkozásnál?!