Szépségápolás

Felejtsd el a hiperpigmentáció kellemetlen jeleit!

Nálatok is jelentkeztek már a napsugárzás okozta sötét foltok? Esetleg maradandó bőrhibák egy akné után? Öregségi foltok? Nálam sajnos igen, ezért nagyon megörültem, hogy az Eucerin legújabb termékei megoldást nyújtanak a fenti problémákra!

Eucerin
Ne rejtsd el az arcod, légy magabiztos az Eucerin segítségével!

A hiperpigmentáció jelei sokakban kelthetnek kellemetlen érzést, önbizalomhiányt, esetleg szégyenérzetet, azonban a mai orvostudománynak köszönhetően nem szükséges radikális kezeléseket vállalnunk, vagy rendszeres sminkeléssel terhelnünk a bőrünket ahhoz, hogy megoldást találjunk a nem kívánt foltok eltüntetésére. A hiperpigmentációt kiváltó okokra ható Anti-Pigment nappali és éjszakai arckrémek most egy exkluzív neszesszerben összecsomagolva várják, hogy kipróbáld őket!

Eucerin
A neszeszer is csúcsszuper!

A bőrben található természetes pigment a melanin, amely a bőrünk színét adja. Ennek fokozott termelődésekor beszélhetünk hiperpigmentációról, ami azt jelenti, hogy a bőrfelület egyes részein sötétebb foltok jelennek meg, melyektől a bőr egyenetlen hatást kelt. A kialakulását okozhatja genetikai hajlam, hormonális változások, akné utáni hegesedés, napfény és egyéb külső hatások is, mint például a szennyezett levegő. Bár maga a hiperpigmentáció általában nem kóros jelenség, mégis komoly lelki problémákat okozhat, ha sötét foltok kezdenek megjelenni az arcon, a kezeken és más jól látható testrészeken.

Eucerin
Az Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat


Az Eucerin márka most két, erre a célra kifejlesztett terméket egy elegáns neszesszerbe rejtett, ráadásul kedvezményes áron teszi elérhetővé. Az Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 thiamidol tartalmának köszönhetően a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanin termelést. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Két hét rendszeres használat után már láthatóak az első eredmények, és további rendszeres használat mellett pedig a javulás folyamatos. A termék mindemellett UVA- és UVB-szűrőket tartalmaz, illetve 30-as fényvédő faktorral rendelkezik, így hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására újabb pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön.

Eucerin
Az Anti-Pigment Éjszakai arckrém segíti a bőr regenerációját az éjszaka során

A nappali hidratáló mellett, az Anti-Pigment Éjszakai arckrém dexpanthenol tartalma segíti a bőr regenerációját az éjszaka során, így az arcbőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 + Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém most 50 % kedvezménnyel elérhetőek!

Még egyszer a legfontosabb tulajdonságaik:

  • Mindkét termék thiamidolt tartalmaz, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést
  • Hatékonyan képesek csökkenteni a sötét foltokat és megelőzni újbóli kialakulásukat
  • Hatásukra a bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik
  • A nappali krém UVA- és UVB-szűrőket tartalmaz, 30-as fényvédő faktorú, így hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen, és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön
  • Az éjszakai krém dexpanthenolt is tartalmaz – ez a hatóanyag segíti a bőr regenerációját az éjszaka során

Ajánlott fogyasztói ár: 12 460 Ft

Felejtsd el Te is az arcod rejtegetését és élvezd a magabiztosság örömét!

___