Szépségápolás

Felejtsd el a narancsbőrt!

A közelmúltban számos beszélgetést és rendezvényt követően igencsak elszomorító következtetésre jutottam, mégpedig arra, hogy a Hölgyek rendkívül elhanyagolják a testüket és sokan szenvednek a narancsbőr jelenlétével.

Én is Anyuka vagyok, nekem is teljesen átalakult a testem a szülés után. Rengeteget dolgozom és szinte semmi időm nincsen magamra, mégis folyamatosan törekszem arra, hogy a legjobb formában legyek. 14 kilót szedtem fel a terhességem alatt, amit lassan 4 éve próbálok ledolgozni, több-kevesebb sikerrel, de nem adom fel. Nemcsak esztétikai szempontból fontos, hogy karban tartsuk a testünket, hanem azért is, mert abból élünk és létezünk.

ilovemom_foreverslim2_hatszog

Sokan teljesen eltolják maguktól a testkezelések lehetőségét (melyek hatékonyan tüntetik el a narancsbőrt), én mégis bíztatlak Titeket, hogy érdemes és megéri kipróbálni!

A szalonok testkezelései mellett a Forever Beauty 3TECH otthoni narancsbőr elleni készülékét is használom, mely számomra meggyőző 3 professzionális technológián alapul:

  1. Rádiófrekvenciával kötőszövetet feszesít – megújítja a bőrt és javítja a test kontúrját.
  2. Ultrahangos mélymasszázst csinál – gyorsítja az anyagcserét, valósággal kirezegteti a narancsbőrt okozó zsírt és salakanyagokat.
  3. Vörös LED fényfterápiát alkalmaz – fokozza a vér- és nyirokkeringést.

A Forever Beauty narancsbőr elleni készülék azért tetszik, mert hatékony narancsbőr elleni kezelést nyújt: felületes kezelés helyett (pl.:narancsbőr elleni gélek, krémek) a probléma gyökerére hat, és célzottan szabadít meg a narancsbőrtől. Ez a készülék nemcsak kitisztítja a zsírsejtekből a felhalmozódott anyagokat, amik a karfiolos kitüremkedéseket okozzák, hanem a bőr kötőszövetét is megerősíti a rádiófrekvenciával, ezáltal ténylegesen kezeli a narancsbőr okát. Jó tudni, hogyha megerősítjük a kötőszövet, akkor a megdagadt zsírsejtek kevésbé tudnak áttüremkedni, mint a korábbi laza kötőszöveten, így tényleges eredményt érünk el. Az pedig már csak hab a tortán, hogy fájdalommentes és kényelmes a kezelés.

forever mix
A szép kis készülék használata során csak az időhiányomat mondanám gátoló tényezőnek, hiszen egy kisgyermek mellett még pár percet is nehéz lecsípni a napomból. J Egyébként rendkívül könnyen kezelhető készülékről van szó, az otthoni narancsbőr elleni terápia rugalmasabb, diszkrétebb. Te már készen állsz, hogy megszabadulj a narancsbőrödtől? Nézd meg, hogy milyen hírességek jártak sikerrel a Forever Beauty készülék használatát követően!

Tudj meg minden infót a Forever Beauty weboldalán!:)