Gasztro

#félelmetesenjó vegán majonéz a Heinztől

A 2000-es évek elejétől Magyarországon is egyre inkább elterjedt a halloweeni időszakra való készülődés. Dekorációk, jelmezek, családi- és baráti összejövetelek és persze nem utolsó sorban finom ételek. A karácsony és a húsvét után már a halloween is a különleges, egyedi ételek és összejövetelek alkalma lett. A több mint 150 éve az élelmiszer-innovációban élen járó Heinz idén ízletes, egyedi, nem mindennapi íz- és színvilágú majonézzel örvendezteti meg fogyasztóit. ​ 

Heinz
#félelmetesenjó majonéz

A Heinz vegán majonézét a fekete fokhagyma gazdag, csípős és enyhén édes ízével kombinálva a Heinz [Scarily] Good Black Garlic Majonéz garantáltan megrémíti és bizsergeti az ízlelőbimbókat. Ez a kísértetiesen finom szósz tökéletes választás minden ételhez és trükkhöz idén halloweenkor. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízeket és tartósítószereket. Annyira finom, hogy még a vámpírok is nehezen tudnak ellenállni fekete fokhagymás ízének. 

Heinz

A fekete fokhagyma fűszerként kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások, levesek, saláták ízét. Íme néhány inspiráció a Heinztől, amivel #félelmetesenjó ételeket tudunk varázsolni a család és a barátok számára: hátborzongató lepénykék, fekete fokhagymás szemgolyó falatkák, fekete fokhagymás burger, kukoricás borda.

Heinz

A három limitált kiadású csomagolásban – tök, vámpír és csontváz – elérhető új majonéz már kapható a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain, kísértetiesen korlátozott számban a készlet erejéig, de az igazán szemfülesek néhány közösségi médiafelületen akár meg is nyerhetik őket.

___