Szépségápolás

Felkészültél életed nyarára?

Egy kisbusszal a sárga-arany Tabernas-sivatagon keresztül, virágzó fügekaktuszok mellett elhaladva eljutni a Costa del Sol álomszerű naplementéihez – az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER idei limitált kiadása a városi életből egyenesen a várva várt 2022-es nyárba repít. A virágos-gyümölcsös illat vágyat ébreszt a következő kalandos útra, az igaz barátság és a lenyűgöző természet pillanataira. Felkészültél életed nyarára?

s.Oliver

A FEELS LIKE SUMMER illatok 2016 óta sugároznak tiszta nyári hangulatot, minden évben más és más stílusos koncepcióval. Az s.Oliver Fragrances pedig bebizonyítja, hogy abszolút van érzéke a trendekhez: hiszen a szezonális női illatok minden évben teljesen elfogynak. Idén nyáron az új illat arra inspirál, hogy felfedezzük a természet sokszínű szépségét és varázsát, amely néhány óra autózás után máris a lábunk előtt hever.

s.Oliver

A fejillatban a bergamott kellemes frissességével indít, majd az alma és a mandarin különleges gyümölcsösségével lep meg, a pezsdítő spontaneitást és bizsergető várakozást idéző illatprelúdiummal. A narancsvirág, a fehér pünkösdi rózsa és a jázmin nőies szívjegye olyan virágos pillanattá válik, amely viselőjét a természet kalandos világába repíti. A pézsma és a pacsuli gyengéd alapjegyei zárják le az illatélményt, és gondoskodnak hosszan tartó hatásáról. Virágos-gyümölcsös és vegán illat, amely meghozza kedvünk az utazáshoz! Ajánlott fogyasztói ára: 6505 Ft/30ml

Április végén jelenik meg az új illat, érdemes azonnal lecsapnotok rá, mert csak a nyári szezonban lesz kapható.

___