Lifestyle

Felületek kontra bacik! NYERD MEG a Dettol egy hónapra elegendő ajándékcsomagját!

A második kislányom születésével még inkább tisztaságmániás lettem, szinte percenként törölgetek valamit, amivel a Férjemnek már az agyára megyek, mégis azt gondolom, hogy rengeteg baktérium és kórokozó tud megbújni ott is, ahol nem is gondolnánk!

healthy_kitchen_1 nyito

Gondoljuk csak végig, hogy mire megérkezünk otthonra mennyi olyan felülettel találkozunk, amin hemzsegnek a bacik. Ilyen például az okostelefonunk, ami szinte mindig nálunk van, babrálunk rajta napközben, evéskor szórakoztatjuk magunkat vele és hazafelé sem tesszük le. Kapaszkodjatok meg: egy átlagos telefon felületén tízszer annyi baktérium van, mint egy WC ülőkén, márpedig nem sűrűn látni embereket kezet mosni telefon használat után, ugye? Szóval ez még csak a telefonunk, említhetném a járművek kapaszkodóit, a postán a bankkártya használatát, az ajtók kilincseit vagy akár a bevásárlás során érintett felületeket is.

2017-04_nora_dettol_1200x700

* A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást!

A fentiek tudatában és alapból a kisbabánk miatt is mindenki, aki jön hozzánk kezet kell hogy mosson, hiszen így már gyorsan redukálható a kórokozók száma, de higyjétek el, hogy bármennyire is tisztán tartjuk az otthonunkat, sajnos ott is rengeteg megbújó bacilussal találkozhatunk. A konyhai szivacsaink, rongyaink és törlőkendőink felelnek azokért a felszínekért, amelyek érintkeznek a táplálékunkkal. Szerintem sokan nem is gondolunk bele – hiszen minden nap tisztítunk velük – de a vizes, nedves környezet teremti meg a rosszindulatú mikrobák melegágyát (egy négyzetcentiméteren akár 10 millió baktérium is leledzhet takarító eszközeinken).

2017-04_nora_dettol_1200x700_jav

* Élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében ívóvíz minőségű vízzel öblítse le a kezelt felületet.

Nekem már vannak jól bevállt felülettisztító eszközeim, melyek nagyban megkönnyítik az egyes helyiségek, eszközök és felületek tisztántartását. Számomra fontos, hogy ezeknek antibakteriális hatása is legyen, illetve több formában is tudjam használni őket, például mindig kéznél van a jól bevállt Dettol Antibakteriális Felülettisztító spray és Törlőkendő, amikkel másodpercek alatt eltávolítom a felesleges ételmaradékokat vagy éppen ami szükséges. Ezek a gyengéd, mégis hatékony, fehérítőt és színezéket nem tartalmazó termékek biztonságosan használhatók olyan felületen is, amivel a gyermekek is érintkezhetnek, és ott is ahol az ételek készülnek, így nem is kérdés, hogy tökéletes kiegészítője a háztartásoknak! Próbáltad már?

2017-04_nora_dettol_1200x7003

* A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást!

Most Te is NYERHETSZ egy hónapra elgenedő Dettol ajándékcsomagot, amihez csak a következőket kell tenned:

1.LÁKOLD az ilovemom blogot és ezt a posztomat!

2.ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentleők vesznek részt a játékban – hogy Neked mivel gyűlik meg a legtöbb bajod a mindennapi takarításban?!