Szépségápolás

Festival LOOK!

Sajnos idén nem jutottam még el egyik fesztiválra sem, de hoztam Nektek olyan sminkújdonságokat, melyek must have kiegészítői a szezonnak. Igazából nem csak és kifejezetten a fesztiválokhoz kapcsolódik, egy partin vagy egy hétköznapi kiruccanáshoz is megállják a helyüket. Gyors, tartós és nagyon mutatós smink kivitelezhető a következő L’oréal Paris termékekkel, melyek nélkül nem érdemes elindulnod:

2016-07_nora_loreal_1200x700_jav1

Első lépésként az egységes arcbőrre kell koncentrálni. A  Nude Magique BB krémmel kell egy természetes alapot kell felvinni. A krém kapszulába zárt mikropigmenteket tartalmaz, amely alkalmazkodik a bőr különböző tónusaihoz, emellett a benne lévő SPF20 védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól. Ez csak egy pár mozdulat és már jöhet is a kontúrozás…

A-BB-cream-that-adapts-to-your-skin-tone-2_L_Oreal_Nude_Magique_bb_cream_video_trial

Az optikai formázáshoz válaszd a Sculpt arckontúrozó pirosítót, mellyel gyorsan és egyszerűen emelheted ki a hangsúlyozni kívánt vonásaidat. A sötétebb színárnyalatot helyezd az arccsontod alá, a világosabbat az arccsont fölé, illetve a középső árnyalattal dolgozd össze őket és ebből tegyél az orcákra is egy keveset. Ezeket fontos, hogy a megfelelő helyre kend fel, mert különben az ellenkező hatást fogod elérni vele, nem kiemelni fog, hanem deformálni.

picture_client_format_5_072e38 copy

A fesztivál hangulatban érdemes egy picit élénkebb, feltűnőbb szemhéjpúdereket használni. A Color Richie Quad E8 színárnyalatai között biztosan találsz majd a saját tónusaidnak megfelelőt. Színezd be a sötétebb árnyalattal a szempillatövedet, majd finom mozdulatokkal dolgozd el a szemhéj egész felületére, ami tökéletes füstös hatás eredményez majd. Készen állsz a csábító pillantásokra?

Loreal e8 mix

Az ígéző tekinteteket egy jól megválasztott szempillaspirállal tudod fokozni. Amióta kipróbáltam a Miss Manga Hippie terméket, azóta már nem is használok mást. Lenyűgözően dús, legyezőszerű pillákat lehet vele varázsolni és akár több rétegben is felkenhető, ha intenzívebb hatást szeretnénk elérni. Egyszerűen tökéletes, próbáld ki!

close_up_miss_hippie_mascara copy

Tapasztalataim szerint egyre többen festik a szemöldöküket, amit egy jól megválasztott árnyalattal lehet tökéletesen, természetessé varázsolni. Először meg kell rajzolni a szemöldök kontúrját a Brow Artist Maker szemhéjpúderével, majd a termék végén található kabuki ecset segítségével el kell dolgozni a festéket. Ez a különleges, krémes állagú zselé púderessé válik felkenve, így biztosítva mgabiztos megjelenést a viselőjének. Én is ezt használom és finoman felkenve szinte láthatatlanul ad nőies karaktert az arcomnak.

picture_client_format_7_084e25 copy

És végül, de nem utolsó sorban jöhet a sminkünknél az i-re a pont, ami nem mást, mint az Infaillible Sexy Balm ajakbalzsam. Az intenzív árnyalatok nemcsak mutatósak, hanem 12 órás hidratáló hatást is biztosítanak az ajkainknak. Ezzel garantáltan magadra vonzod majd a tekinteteket. Készen állsz?

bpalvin_sexy_balm copy