Szépségápolás

Finomíts, tisztíts, méregteleníts!

loreal clay mask nyito

A bőrünk ápolása mellett a tisztíására is pont ugynolyan hangsúlyt kell fektetnünk. Bevallom, hogy ebben én sem jeleskedek, de remélem, hogy a L’oréal legújabb Pure Clay maszkja segtí majd ennek a megreformálásában. A márka szakemberei most először választottak ki 3 tisztító anyagot és kombinálták össze különböző kivonatokkal, melynek az eredménye három különleges arctisztító maszk lett:

  • Bőrfelszín finomító: ebben a termékben a ragyogást adó tulajdonságairól ismert vörös alga kivonat kapta a főszerepet. Ez a krémes állagú radírozó maszk kiszárítás nélkül hámlasztja és teszi ragyogóvá a bőr felszínét.
  • Tisztító: ez a krémes állagú maszk a tisztító tulajdonságairól ismert eukaliptusz kivonattal van felturbózva. Kiszárítás nélkül segít megtisztítani a pórusokat, a bőrt tisztává és mattá varázsolva. Én ezt a terméket választottam kipróbálásra és utána jöhet majd a többi is….:)
  • Méregtelenítő: ez is egy krémes állagú maszk, melyben a szennyeződéseket vonzó aktív szenet használták fő hatóanyagnak. A pórusok mély megtisztításával segít méregteleníteni a bőr felszínét, a bőrt tisztává és ragyogó szépségűvé varázsolva.

Loreal clay mask mix