Gasztro, Lifestyle

Fizz Water

A Bambi kraftszóda bemutatása után, a kis családi vállalkozás, az Art Water, egy újabb sikersztorival mutatkozott be. Bemutatta a Fizz Watert, a 100 % természetes kivonatokból készülő gyümölcsös vizet, ami májustól minden dm drogerie markt boltban megvásárolható!

Fizz Water

Dorogi Éva, az Art Water ügyvezetője, hisz a kollektív sikerben. Fontosnak tartja a sikerrel járó figyelmet, és a vele járó kiváltságokat, megosztani másokkal. “A Fizz Water megálmodásánál, és az ízpárosításoknál gyakran felidéződött bennünk a piknik gondolata. Beleszerettünk a Butlers csodaszép 4 személyes piknik kosarába. Innen már magától indult a projekt szerkezete, és sokkal nagyobbra nőtte ki magát, mint alapjánban terveztük. Megszólítottunk számunkra kedves bloggerket és barátokat, közöttük Marge-ot is, akinél felfigyeltünk a KIKAPCS Alapítvány munkájára is. Ekkor született meg a gondolat, hogy a Fizzel bemutatása mellett az Alapítvány munkájára is felhívjuk a figyelmet.” – meséli nekünk Éva.

Fizz Water

A Fizz szombatok

A Fizz Szombatok piknik sorozat arról szól, hogy a hétvégéket felpezsdítse, és új dolgok kipróbálására inspiráljon. Arra hívja fel a figyelmet, hogy apróságokkal is igazi élményt teremthetünk, és emlékezetes pillanatokat szerezhetünk másoknak, ezáltal önmagunknak is. Ez a hónap a szabadba való kijutásról és a természetben rejlő dolgokról, és azok felfedezéséről szól. Mindemellett pedig van egy küldetése is, amit Vándor Piknik Kosár névre kereszteltek.

Fizz Water

A Vándor Piknik Kosár és a Fizz Water

Májusban minden hétvégén más és más influencerhez vándorolt a kosár, a hónap végén pedig Dorogi Éva és Marge adják át a kosarat a KIKAPCS alapítóinak, hogy folytassa útját.

“Nagyon nagy örömmel tölt el minket, hogy részesei lehetünk a Vándor Piknik Kosár kampánynak, hiszen a KIKAPCS. Közösségben is az egyik legkedveltebb program a piknikezés. Minden évben júniusban szervezünk a családoknak egy pikniket a Normafán, ahol megvendégeljük őket a híresen finom lángosra, rétesre és nasira. Úgy érezzük, ez a program igazán közösségépítő, összeköti a szülőket és gyerekeket egyaránt.” – Bárdió Luca és Környei Viktória.

“Küldetésünk, hogy eljusson a híre annak, hogy apró dolgokkal közvetlenül is örömet szerezhetünk azoknak, akiknek szüksége van rá.” – adta hozzá Dorogi Éva.

Tudj meg többet a Fizz Waterről ide kattintva: www.fizzwater.hu