Szépségápolás

Floral Paradise – Egy nap a paradicsomban!

Legyen részed igazán kényeztető ápolásban a tavaszt idéző, egzotikus, virágos illatjegyek által. Vigyetek élményt a hétköznapokba a NIVEA új, limitált kiadású termékeivel.

Nivea

Az Exotic Dream termékei a távoli tájak hangulatát zamatos gyümölcsillattal fűszerezik meg! Az olyan egzotikus gyümölcsök, mint a mangó, a papaya és a sárkánygyümölcs illatjegyeinek kavalkádja messzi vidékekre repíti el a fantáziádat, miközben valódi kényeztetést nyújt. A limitált kiadású, zselés állagú tusfürdő tisztítja és bársonyosan puhává varázsolja bőrödet. Bőrgyógyászatilag tesztelt és mindennapi használatra alkalmas.

Nivea

A Deo spray hatékonyan véd a kellemetlen testszagok ellen, miközben gyengéd a bőrhöz. Bőrbarát, alumíniummentes formula, mely hosszantartó frissességet biztosít. Érzékeid kényeztetéséről a barack, a citrom és a trópusi gyümölcsök izgalmas illatkombinációja gondoskodik, mely elhozza fürdőszobádba az örök nyarat.

Nivea

A másik limitált kiadású termékek a Floral Paradise fantázianéven robbantak be a piacra. A tusfürdője zselés állagának és üde illatának köszönhetően garantáltan felfrissülve lépsz ki a zuhany alól, miközben alaposan tisztítja a bőrt, hidratálja és selymes tapintásúvá varázsolja azt.

Nivea

A Deoval felveheted a harcot az izzadság ellen és élvezheted az egzotikus mimóza virág illatá, ami akár 48 órán át képes szárazon tartani a hónalj finom bőrét és hatékonyan véd a kellemetlen testszagok ellen. Az izzdásgátlóban fellelhető különleges virágok kavalkádja gondoskodik a hosszantartó finom illatról és frissességről, miközben gyengéden ápolja és puhává teszi a bőrt. Egésznapos frissesség üde virágillattal!

Élmény a hétköznapokban, próbáld ki Te is!:)

___